Telefon választás


#1

Üdv Mindenki! Telefonvásárlás előtt állok. iPhone 8-on gondolkodtam leginkább, de a problémám az, hogy a teljesítménye nem igazán egyezik vele egy árban lévő android riválisaival. Mennyire jelentene neki problémet, illetve mennyi idő után ártana neki az, hogy aktívan játszok az eszközön? Válaszokat mindenkinek köszönöm!


#2

AnTuTu alapján Samsung S9 környékén van.
A koreai 140-nél kezdődik, a kaliforniai 160-nál.

  • Az egyik OS több ezer készülékre, míg a másik 3db termékcsaládra van.
  • A '80-as évek óta prémium márka az Apple, remélem ez nem meglepő.

Ha nem jailbreak-elsz és a készüléket az előírásoknak megfelelő környezetben használod, nem lesznek ilyen problémáid.


#3

Köszi szépen a választ! Hálás köszönet a rám elpocsékólt időért! :wink:


#4

Mindenféle gond nélkül fut rajta kb bármilyen játék.

(Egy iPhone 8 tulajdonos.)


#5

Ezt gondoltam, de mennyi ideig bírja a strapát?


#7

Ameddig az Apple azt nem mondja, hogy eddig és netovább, vagy amíg össze nem töröd.

Ez azért manapság már nem annyira egyértelmű, mert azért azt szerintem az elvakult Apple fanok is észre kellett vegyék, hogy már nem olyan magas a minősége, mint amilyen volt. Az tény, hogy mai napig rohadt komoly termékeket gyártanak, a probléma csak az hogy ezt nem tükrözi a cég hozzáállása a saját termékeihez. Ettől függetlenül, minden tiszteletem az övék. Meg némely más gyáré, de az jelen helyzetben mellékes.


#8

Ez igaz is volt amíg Jobs élt. Mióta eldobta a kalapácsot csak lejtmenet van.


#9

Ha nem teszel benne kárt, akkor elég sokáig… A iOS szerintem még mindig a legstabilabb rendszer, nagy előnye, hogy sokkal kevesebb termékre kell optimalizálni, az Androiddal ellentétben.

Én nagyon sokáig szinte elleneztem, hogy nekem Apple termékem legyen, mert azt lehet látni a mai napig még mindig, bár már nem annyira, mint pár éve, hogy sokan csak divatból veszik őket, prestige szimbólumként és ez taszított. De aztán az iPhone 6 megjelenése környékén besokalltam az Androidos készülékektől, mert egyszerűen egyik sem volt annyira stabil, mint amennyire én azt elvártam volna. Akkoriban épp egy S4-em volt, amit amikor újonnan vettem, akkor az volt a csúcs Androidos mobil. 2 éves korára belassult, fagyott, pedig nem volt rajta semmi szemét, se fölösleges appok és a munkámhoz is jó lett volna, ha fluidan fut a rendszer rajta. Szóval eldöntöttem, hogy váltani kell és az Apple mellett döntöttem, jól. Kellemes csalódás volt nagyon és szerintem nem is fogok visszatérni az Androidhoz már.