TheVR Fórum

Telefon videózásra olcsón?

Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni!
Milyen telefon ajánlanátok nekem, ha videókat szeretnék vele felvenni? Kritériumok:

  • 100 ezer Ft alatt
  • Inkább újat szeretnék vennék
  • Videózásra használnám youtube-ra
  • Szolgáltatóm (vodafon) nem ad valami nagy kedvezményeket a talk+ csomoghoz ahogy néztem szóval árukeresőről venném minél olcsóbban
  • Nagyon sokáig szeretném ha kiszolgálna és nem kellene cserélni (most is egy talán 7 vagy kicsit öregebb lumiám van😂 de az már szinte semmire sem jó)
    Köszönöm a segítséget!!!
    Ui.: És ha nagyon úgy gondoljátok, hogy túl nagyon az elvárások akkor mi lenne az a minimum összeg határ amit rá kellene szánnom, bár az eredeti összeg határom így is 70ezer Ft volt.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro-t néztem ki, ami éppen 102E Ft-ba kerül.

2 Likes

Tudod, az a baj, hogy manapság már nem úgy működik a mobilvilág, mint régen. (ahogy minden más is/se) Összeragasztanak 4-5 lapra szerelt panelt, beleragasztják az akkut, oszt’ használd. Az, hogy a sok app frissítéstől 2 év után már kb. olyan lassú lesz a készülék, mint állat, az a gyártóknak csak jó, mert cserélned kell. iPhone-nál kicsit más, mivel ott egy adott készülékre és oprendszerre kell csak programozni (kisebb is emiatt a testreszabhatósága), de az pl. az akku ott is így megy. Viszont az összes gyártóról elmondható, hogy ha picit is jobbat (“működőképesebbet”) akarsz: vegyél újat, dobd ki a régit. (és akkor a 3.5-ös jack csatiról ne is beszéljünk, vegyél BT fülest, mert az ugyanolyan eldobható, mint a telefon)

No, de hogy a témába is vágjak, mindenképp mobillal akarod megoldani a videózást?

1 Like

Köszönöm a válaszokat! Igen egyenlőre telefonban gondolkodom, mert cserélnem kellene mostmár. Bízom benne, ez is kiszolgál, mint a mostani lumia 640xl ami szintén jó pár éves.
Kezdetnek úgy gondoltam a mai telefonok kamerái is elég jók videózni. Az is igaz, hogy nem tudom milyenek a kamera árak, amik már vagy olyan jók vagy le is körözik az adott árkategóriájú telefon(oka)t.
Nézegettem még a Samsungokat is. A Galaxy A32-t láttam hasonló áron gondolom az a legjobb az adott árkategóriában. Meg Nokiát mert régen uralta a mobil piacot, de a videó szempontból nem tudom mi számít a megapixelen kívűl ezért kértem itt segítséget okosabbaktól.
Amúgy a telefont csak telefonálásra és mailre szoktam használni szóval arra nem lenne nagy elvárásom, de ha ebbe az összegbe belefér egy olcsóbb telefon és egy jó kamera akkor azt is szívesen fontolóra venném!