Telefontokok problémái,vásárlási problémái


#1

Sziasztok!

Nagyon sok embertől visszahallom, hogy erre meg erre a telefonjára nincs ilyen meg olyan tok. Itt nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy manapság itthon a legtöbb helyen van egy adott szilikon tok rányomnak valamilyen mintát és kész. Sosincs a te telefonodra pont az a minta amit alapból is sokáig kerestél és valamennyire tetszik.
A lényeg amit szeretnék! Egyik barátommal egy telefontokokkal foglalkozó webáruházat, mely egy új alternatívát tudna nyújtani mindazoknak akik vágynak gaming,anime vagy egyéb meghatározó témájú telefontokokra és nem szilikonra rányomott mintákkal. Egyenlőre szeretnénk ezt még titkolni. Viszont kérdeznék tőletek, bármi ami eszed bejut ezzel kapcsolatban akár javaslat akár igény akár probléma bármi írd le, beszéljünk róla hisz az emberekhez szeretnénk szabni a grafikákat és az egészet. Összeállítottam egy kérdéssort aki szeret kérdőíveket töltögetni (google kérdőív)

Tényleg bármit meghallgatok tapasztalatok, vélemények és úgy gondolom ez a platform ahol feltehettem ezt a kérdést. Amit természetesen nagyon szépen köszönök ezúton is Pistinek és Janinak nagyon sok mindenben segített már és próbálom én is ugyanezt tenni.
Köszönöm, hogy elolvastad.
-vlasko

(Hirdetni nem akarok és nem is fogok se most se a jövőben elkészült webshopról és erről az egészről semmit. Ez csak a közvélemény kutatás és a társalgás céljából jött létre.)