Telekom HBO Max

Hali! Nem tudom hogy más futott e ilyen hibába a Telekomos Hbo Maxos előfietéssel
Az ügyintéző utasításait követve próbáltam érvényesíteni. A képeken látszik hogy érvényesítve van, az email címemre kapott linken keresztül regisztráltam is de hiába mivel a telekomosoldalon mikor telefonszámra kapott regisztrációs kód megadása után hiába kattintok a küldés gombra nem történik semmi!
Valaki tudja mi lehet a gond?


Szia, másik böngésző? Esetleg nincs tiltva a felugró ablak?

3 kedvelés

Követve a tanácsodat megpróbáltam! Brave, Edge, Chrome, még Opera sem jó. Amit úgy találtam, hogy bezavarhat a felugró ablakoknál azt engedélyeztem “Fel-/ Előugró ablakok és átirányítások” részen.
Illetve még Brave pajzsot meg Adblockot is kikapcsoltam ahol lehetett!
Szóval semmi. Esetleg van más ötlet vagy marad az, hogy be kell menjek megkérdezni egy ügyintézőt? :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:

Szia!

Sok esetben szenved a Telekom oldala, másik gépről nem tudod megpróbálni? (bár lehet, hogy átmeneti hiba) Ha nem, akkor hívd fel őket, kérj egy humánt és azzal kezd, hogy 50 gépen, 40 féle böngészővel sem működik! :smiley: (az lesz a bajuk első körben tuti, hogy "a cookie-k, meg a böngésző, meg router beállítások, etc.)

3 kedvelés

Köszönöm az infokat!

1 kedvelés

Pontosan ugyanez a problémám. Egy az egyben. Ma voltam bent egy üzletben segítségért, de mivel nem az én nevemen van a HBO-s előfizetés, nem segítettek. Csak elmondták ugyanezt, hogy regisztrálni kell azon az oldalon, ahonnan az sms kód után nem küld tovább… Gondoltam, hogy akkor amióta utoljára próbalkoztam, azóta megjavították az oldalt, de nem… Mehetek vissza máskor…

Egyébként miért a Telekomon keresztül akartok előfizetni az HBO Maxra? Kedvezményt ad vagy eleve jár az előfizetés mellé?

Az IPTV csomagjuknál, ha kéred az HBO csatornákat, akkor ingyenesen jár mellé a HBO Max előfizetés. Nálunk is így van. Csak működik is szerencsére.

3 kedvelés

Esetleg korlátlan net előfizetésben 3 választható csomag van. Egyikben 2db multisim, másikban HBO, harmadikban meg EU-n kívül több net.

3 kedvelés

Ne sértődjön meg senki, de 1x 1600ft nem ér ennyi kínlódást. Mekiben egy sajtburedz menü többe kerül.

1 kedvelés

Egyszeri? Az valóban nem összeg (sajnos) manapság, de miért egyszeri szerinted? Nem vagyok képben, hogy a srácoknak mi alapján kéne mennie, de amit pl. én kapok az IPTV csomag mellé HBO Max-ot, az 3 profilos és havidíjas cucc. (lenne) 2400Ft/hó áron, legalábbis amit találtam árat.
Vagy félreértettelek @P_D_1 ? Az nekem nagyon megy. :sweat_smile:

Óooooo baz xd reggel volt xd
Másik fórum xd
Máshol is van egy ilyen téma. Egyszerre nyitott lapok. Ott karácsomyi kódnak kapott telefonelőfizuhoz egy hónapot.
1600 azoknak, akik még hbogo-ként fizettek elő és azóta nem mondták le.

Még egyszer 1000 bocs xd

Viszont annál a témánál is csak ügyfélszolgálat javasolható.

Ááá, okés, akkor nem a tegnapi esete volt kacifántos. :rofl:

Kedvenc képem, erre utalva

coke_cat_freak