Üdv a Fórumon!
Látom friss a regisztrációd, de ettől még ha 15 percet szántál volna rá, hogy körbenézz a PC építés topikban, sok hasznos témát találsz csak az elmúlt 1-2 hétből, már a topik címek is árulkodók, nem értem, hogy ez miért olyan fárasztó, bőven sok választ kaptál volna azokra a kérdésekre is, amiket fel se tettél.
Most majd a mindig segítőkész emberek biztos ismét leírják (nem én), amit majdnem minden nap a hasonló topikokban, hogy miért rossz a proci és alaplap választásod, miért lenne jobb a WD Blue 1 TB 64 MB WD10EZEX, miért kellene a 1050Ti inkább a mai játékokhoz, miért érdemes a Ryzen ebben a kategóriában vagy miért érdemes várni, ha mégis Intelt akarsz, és hogy milyen tápot érdemes, meg hogy ilyen procihoz miért csak felesleges költség a CPU hűtő…
Egy kis olvasással (nem kell 500 topikok végigolvasni) találnál hasznos infót, a PC építés topikban pl már a legelején, és a topikok kb 1. pár hozzászólásából kiderül, érdemes-e számodra tovább olvasni, ha bizonyos info után kutatsz.
Bocsánat, ezt nem csak neked szántam, csak lugy érzem, látszólag megint megszaporodtak az ilyen topikok, és akik mindig sokat segítenek, azok a saját idejüket áldozzák arra, hogy válaszoljanak, megoldják a problémákat (innen is hálás köszönet nekik), pedig a legegyszerűbb megoldás, hogy előbb körbenéz mindenki, mielőtt a 100. ugyanolyan kérdést felteszi, ugyanarról szinte.
Sorry, hosszú OFF lett…