Tényleg eljött a Youtube era "vége"?


#1

Sziasztok!

Ugyan többször volt már téma, de a tegnapi napon beleszaladtam Casey Neistat Twitch csatornájába!?

Elgondolkodtató, hogy már nem csak a gaming content creator-ok, hanem mondjuk úgy, hogy Vloggerek is nyitnak a Twitch irányába. Nem tudom persze, hogy az ő tartalmaik mennyire állják meg a helyüket ezen a platformon, mindenesetre érdekes ez a fajta nyitás.

Kíváncsi vagyok milyen olyan tartalommal tud/nak majd előrukkolni ami majd meg állja a helyét a Twitch-en is,

Vajon ez mit jelenthet a Youtube jövőjének szempontjából?

Üdv.:
ChrisOctoberBorn


#2

Nagyon érdekes nyitás a Twitch felé. Furcsa rá a platform de miért ne?


#3

Nem hiszem, hogy a közeljövőben jönne el a YouTube era vége. Még mindig sok minőségi (és sajnos még több fos, de népszerű) tartalomgyártó van ott, akik nem fognak eljönni. Egyelőre a hagyományos televízió sem halott, csak nem éli túl a YouTube-ot. Meg talán ez is vizsgálható lenne generációs szakadék megközelítésből. Azok az emberek, akik nagy nehezen megismerték/megismerik a YouTube-ot, nem hiszem, hogy egyhamar váltanának róla. Emellett nagyon sokan nem lecserélik a régi platformokat, csak máshol is fogyasztanak már tartalmat.


#4

Egyre több magyar gaming tartalomgyàrtót keres meg a Twitch partnersèget kínàlva !
Így szerintem valamilyen szinten kezd felül emelkedni a gaming tartalmon :slight_smile:
De szerintem a napi Vloggerek nem hinnèm hogy fognak nyitni a Twitch felè mint live tèma (IRL) hisz a napi vloggereknek a napja nem feltètlen abból a 10p-bõl àll ès nagyon össze van vàgva :slight_smile:
Plusz sok napi vlogger bàrmennyire is annyira azt mondja hogy nyit a nèzõi felè a chattel nem feltètlen tudnànak megbaràtkozni szerintem :slight_smile:


#5

Zenei klippek nézése és hallgatására biztos hogy a YouTube meg fog maradni.


#6

Plusz hiába a Twitch növekvő népszerűsége, mint weboldal, technikai szempontból, kezelhetőségből és átláthatóságból még mindig sokkal jobb a YT. YT-on nem tudom mikor akadt meg utoljára akár egy 4k-s video, Twitch meg Live-on és VOD nézés közben is döcög.


#7

twitchen sokszor örülök hogy ha stabilan 360p-be tudok streameket nézni :confused: