Tetkósok

Bal vállamon pedig egy Nosferatu-Papa Emeritus hibrid

2 Likes

Én üres felületet tudnék adni :smiley:

Ha nyáron Balatonlelle felé jársz ezer örömmel :slight_smile: vagy ha Mohács felé :smiley:

1 Like

Időrendi sorrendben :slight_smile:

Mindegyiket imádom és jelentése van :hearts:

7 Likes

Egy állat vagy! XVII :slight_smile:

1 Like

8 Likes

Új szerzemény a nagypapa csülkömön #wearethevr :doughnut::purple_heart: and continuation…?!


By: @SzonjaReka1

23 Likes

10376346_961062093908737_2143538046197921278_n
A bal karomon battletech-es wolfclan

1 Like

Ez komoly?

Úristen… Nagyon király! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart:

1 Like

Ugyan Januárban lett csináltatva de párommal közös tetkónkat a kedvenc mesénk ihlette :smiley:

13 Likes

Egy nagy projekt negyede :purple_heart:


13 Likes

Sziasztok
Pár hete olvastam egy cikket, amiben emberek láttatlanba csinálnak tetoválást. A cikkben egy külföldi tetováloról volt szó. Érdekelne, hogy van-e itt Magyarországon is ilyen hely és ha van, akkor érdekelne, hogy milyenek a tapasztalatatok róla. :smiley:

Érdekes mint koncepció, bár én úgy gondolom, minden tetoválás személyes, én legalábbis biztos nem mennék bele hogy bármit rámvarrjanak amit nem láttam, akkor sem ha maga a kidologozás minősége jó.

Egy rövid sztori:
Egy haverom jár évek óta tetováltatni ugyan arra a helyre, egyszer vitt egy jól kidolgozott tervet, amire azt mondta neki a mester: ez egy nagyon szép tetoválás lenne, de ő nem fogja rá felvarrni, mert nem illik a sráchoz, a stílusához, és megbánná később. És mindegy volt mennyit fizetne érte. Na szerintem ilyen egy igazi kapcsolat egy tetováló és az ügyfél között.

12 Likes

A cikkben az volt, hogy tetoválás előtt kell írnia egy pár sort az illetőnek magáról. Ebből a pár mondatból készül el az alkotás. Érdekes elgondolás. Nekem minden esetre felkelltette az érdeklődésemet :smiley:

Pár mondat talán egy kicsit kevés ahhoz hogy megismerjünk egy embert annyira hogy rávarrjunk valamit amit aztán esélyes hogy egész életében hord.

Persze akinek inge, vegye/varrja magára :smiley:

1 Like

Felvarratni nem merném, de kíváncsi lennék pár mondatomból milyen alkotás készülne :smiley: sajnos a cikkben nem voltak képek elkészült munkákról

Sziasztok! Gondoltam itt is megadom a lehetoseget, hatha van valaki aki tetoval. Szeretnek a kozeljovoben egy full kar-vall tetovalast, reszben a vallamon levot lefedni… a fejemben megvannak a “reszek” amiknek szerepelnie kellene, marcska valaki kellene aki ossze gyurja ezeket egy egyseges tetovalassa… szoval. van itt valaki? nyilvan nem ingyen kerem. de egy magyarral, akar videohivasban stb konyebben elmagyarazom, mint itt kint egy angol muvesznek.
csak egy kerdes. :slight_smile:

Szia ha photoshopban csinálsz egy vázlatot azt egy jó tetováló megtudja azok alapján csinálni.Másik nem tudom hogy itthon illetve Angliában szeretnéd megcsináltatni de így szerintem egyik tetováló sem fogja elvállalni ha más csinálja meg az ő ötletét(ez csak egy észre vétel mint tetováló ). Elnézést ha netán bántó volt a kommentem csak sok ilyennel találkozok munkám során :slight_smile:

11 Likes