The Division 2- DZ-ben miért öl meg még a szellő is?

Már majdnem befejeztem a story-t. World Tier 5-ben vagyok, gear score-om majdnem 500-as. Egészen egyszerűen ki tudok nyírni mindenkit, de most először bementem DZ-be, kb 6 respawn után kinyírtam egy elitet és dobott egy 460-as itemet. Az életem nem “csökken”, gyakorlatilag szublimál. Nem értem mi van. A Divi 1-ben fel volt osztva a DZ szintekre, itt olyat nem látok, de biztos DZ level 1 lehet ha ilyen alacsony szintű itemet dobott.

Rég játszottam vele, de a zónák itt is szintesek. Viszont nem zónán belül, hanem mindhárom zóna más szintű.

Én a délibe mentem, de akkor megpróbálkozok a keletivel.

Semmi változás, tökre ugyan olyan nehéz. Pontosan ugyan úgy átszakadtam mint egy darab papír mint a déli DZ-ben.
Ilyen a gearem:

Rotálódik is, ha jól emlékszem, hogy melyik milyen szintű. Nem állandó.
Még a support is megérne egy kérdést, mert nekem minden IS gold volt és úgy elkentek, mint a taknyot, ha nem figyeltem oda.

Off:
Az az ágyú jól mutat a karakter hacukájával :fist_right::fist_left:

4 Likes

Én pl a kezdetektől arra mentem, hogy nekem LMG build kell. Tehát a Weapon Damage-re, meg az extra LMG Damage-re adtam a dolgokat, de DZ-ben kb semmit nem ér, kapják az arcba végig és mintha vízzel pocsolnám. Amúgy minden DZ-re ugyan azt írta nekem szintnek, szóval nem értem végleg. Minél többet játszok vele annál kevésbé tetszik. Pl a Control Point-ok is olyanok, hogy felviszem LVL3-ra, tök easy megvan, LVL4-en meg megöltek zsinorban 3x, az Alt+F4 meggátolta a folytatást. Most ebben hol van az átmenet? Level 1-3-ig majdnem ugyan az a nehézség, erre Level 4-nél megsemmisítenek. Nem tudom mi lett volna ha nem LMG buildre megyek, csak random magamra teszem a nagyobb számmal rendelkező cuccokat, szerintem idáig sem jutottam volna el.

Nem biztos, csak tipp mert régen játszottam de a New York dlc-vel nőtt a max szint. Az nem lehet gond?

1 Like

Lehetséges. Megvettem a DLC-t, de még nem kezdtem bele. Azt olvastam régen ugye 500 volt a max gear level, én szereztem ennél magasabbakat is, szóval az alap játékban is meg lehet szerezni azokat amiket a DLC-ben. Az viszont való igaz, hogy Optimalizálni nem tudom, mert nem a DLC-n belül kaptam meg ezeket a dolgokat. Plusz nem tudom az SHD level adna-e extra dolgokat, de ahogy láttam az PvP, az meg engem hidegen hagy.

SHD leveling-el +10%- ot kapsz kb minden statodra… crit chance, crit dmg, skill dmg, skill haste, armor, health, accuracy… stb+ választható nyersanyagot optimalizáláshoz… abszolút nem (csak) PvP , illetve ott lesz az expertise leveling is, ami végtelen farmolásra késztet… Rendes gear-rel, pár száz SHD szinttel nem leszel papírból, és 20 milliót sebzel is.

1 Like

És az SHD leveling-ről az infót majd a Warlords of New York DLC fogja az arcomba tolni amikor bele kezdek? Mert most ha bele megyek az SHD menübe csak annyit ír, hogy úgy növelhetem a szintjét ha levadászok más ügynököket.

Igen, elkezded a DLC-t kapsz pár main mission-t, aminek a végén kapod meg az SHD órát, onnantól ha elérted már a level40-et, utána szintlépésenként egy pontot kapsz az SHD óràdba mindig, amivel apránként a statjaidat növeled.

1 Like

Ez így jól hangzik. Köszi az infókat. De ezzel így nem szivatták meg azokat akiknek nincs meg a DLC? Anélkül nem tudják elérni a 40-es szintet és akkor optimalizálni sem tudnak.

Így “ösztönöznek” vásárlásra.

de így van… sajnos, akinek nincs DLC- je, az kimarad egy csomó mindenből… optimalizálás, expertising, egy akkora open world (New York) mind kb az alap map (Washington) fele, plusz 3-4 “óriás” küldik hatalmas, de nem szabadon bejárható map-on. szóval összességében kicseszés, ha nincs dlc-d, mert kb 2x annyi a content, +10 szint, ami nagyon erős különbség, 100x annyi farmolni való

Levertem Keenert erre kifagyott a játék. Tehát kezdhetem majd előröl ha még nem lesz össze törve a gép és lesz min elindítani. Utálom ezt a játékot. Szívok mint a torkos borz, cserébe kifagy. Mi értelme van egy szerveralapú játéknak ha nem oda rak vissza ahonnan kiléptem? Lost Arkban amikor megszakadt a kapcsolat küldetések közben, amikor vissza kapcsolódtam ott álltam ahol utoljára, plusz megjegyezte a lootokat is meg a megölt ellenségeket is. Ez is működhetne így, de ahhoz magasabb végzettség kell gondolom én.

legendásan szarok a Ubisoft Division-ös szerverei, már az 1. részben is katasztrófa volt…