TheVR Fórum

The Last of Us

Sziasztok srácok!
Biztosan hallottatok már a játékról és szívesen megnéznék tőletek egy végigjátszást.
Szerintem a Playstation Exkluzív játékok között a legjobb ami eddig megjelent. Hol akciódús, néhol kicsit átmegy horrorba, de leginkább kőkemény dráma ami Janinak szerintem bejönne a Beyond Two Souls után.

15 Likes

Lesz, az egyik live-ban már mondták. De nem mostanában. :slight_smile:

1 Like

++ Én is megnézném, a kettő megjelenése előtt, mindenképp. :slight_smile:

@POTATO-SOULS köszi a választ! :smiley:

1 Like

Azt mondták, hogy a második rész megjelenése előtt közvetlenül végigjátszák az első részt. :dog2:

4 Likes

nekem is tetszene

Na ez tök jó. Pont erre voltam kíváncsi.

Na kivi leszek, én pont a napokban kezdtem el. A game eleji drámából felocsúdva belelendültem. Jani fogja tolni? :sunny:

Kiváncsi leszek én is melyikük fog játszani vele.Ugyan gondolkodni nem kell benne,mint egy Jani Holmes-ban,de az erős story Jani “felé húz”,viszont sok harc is van,néha szopni is lehet,ami meg inkább “Pistis”.Összességében elég Uncharted-es a játék (nem véletlenül Ugye :grin:),leszámítva a logikai feladványokat. Ami Pistivel nagy élmény volt,de személy szerint Jani végigjátszásnak jobban örülnék,Pisti hajlamos az apró részletek kihagyására(no offense),ami ennél a storynál elvehet az élményből…Szerintem

Erre en is beneveznek, nagyon erdekel ez a game, de mivel Xboxom van nem Ps ezert remelem a sracok megmutatjak nekünk ezt a remek kis jatekot, az 1. ill majd ha kijön a 2. reszt is! Nagyon remelem

Frissítve picit a témát. Hamarosan kezdődik a stream. Kíváncsi vagyok Pisti milyen gyorsan fog rajta átrohanni. :joy:
Ki kezdte újra, most hogy 1 hónap múlva jön a második epizód?
Én tegnap fejeztem be a kiegészítővel együtt. Annak ellenére, hogy az egyik legjobb élményem volt anno, és imádom, ez csak a második végigjátszásom. Nyilván nem mosta fel velem úgy a padlót mint első alkalommal, mikor gyakorlatilag semmit nem tudtam róla, de azért ez még mindig egy remek játék. Per film. A sorozat bejelentésnek pedig nagyon örültem, főleg az HBO + Neil Druckmann kombónak. :slight_smile:
A sajátom után gondoltam elkezdem nézni a szinkronszínészek, Troy Baker és Nolan North kommentálásával, az ő Youtube csatornájukon (Retro Replay) kezdett végigjátszást is…de annyira bénák a játékban, hogy valami borzasztó nézni őket. :smiley:
De közben meg érdekel, hogy milyen sztorikat mesélnek, és adnak hozzá az egészhez. De tényleg szörnyű…Easy Mode-ban…Gondoltam oké, Nolan nem szokott játszani, de Troy is ugyanolyan béna, hiába próbálja az ellenkezőjét sugallni, hogy már pedig ő szokott. Ahha…oké. :rofl:
A második rész-ről próbálok minél kevesebbet tudni, főleg hogy mindjárt itt van. Erről a leak-ről is kimaradtam. De…azért van egy két szó, amibe az ember belefut, egy egy google keresésnél…persze minek keresek egyáltalán rá bármire ami ezzel kapcsolatos. Csak abban bízom, hogy amikbe belefutottam az csak tippelgetés. Nyilván az én fejemben is van egy-két elmélet, az első trailer megnézése után, önkéntelenül is, hogy mi lesz a második sztorijában, de próbálom elhessegetni ezeket. :sweat_smile:

En anno a GameStartban neztem vegig daev meg Sirius vegigjatszasat, azota megvettem a jatekot, de meg tartogatom :smiley: Viszont a 2 elott jatszani kellene vele :smiley:

1 Like

Az mikor volt? Még 2013 - 2014 környékén? No…akkor szerintem nem sokra emlékszel talán. Érdemes lenne a Pisti féle végigjátszást csak utána megnézned, ha te is végig toltad a második előtt. Szerintem így kéne tegyél… :innocent:

1 Like