The Witcher - franchise


#1

Hogy miért?
1, Hasonlít a Dark Soulsra-
2, Szép hosszú,
3, És úgy látom valamiért nincs a végigjátszások közt.
4, a Witcher 2 eleje olyan baszó, hogy Pistinek azt látnia kell.
:grinning::star::crossed_swords:


#2

Nem csak a Witcher 2 eleje, hanem már magában az összes játék az. :smiley:


#3

Talán ez lenne az első végigjátszás amit követnék is twitchen. De basszus az összes játék összesen kb 200 óra ha “speedrunba” csinálod. :smiley:


#4

Eddig legalább már 10-szer szóba került a Happy Hour-ban a Witcher sorozat.
Nem fogják végigjátszani, a legfőbb indok, hogy túl hosszú.
Másrészt túl ismert és a sok fajta választási lehetőség miatt, olyan backseat lenne, amitől nem lenne működő chat (pláne, ha azt nézzük, hogy egyes karkterekhez érzelmileg mennyire erősen lehet kötődni), így pont a platform lényege, az interaktivitás veszne el.
Ha megnézed az DS Remastered végigjátszást, láthatod, hogy ebbe a kialakuló variety stream dologba már az sem illett annyira.

Összességében a Witcher sorozat talán legnagyobb erőssége a személyes élmény amit ad, ezért, aki teheti játsza végig magának.


#5

@ftheta Sok külföldi streamer játszotta végig kevesebb, mint 1 hét alatt a fő történetszálat streamben, meg 1-2 mellékküldit ami éppen útba esett és kész, teljes élmény volt.
Szerinted 100%-os végigjátszást akarna mindenki?
Szerintem csak azért szeretné látni, ahogyan Pisti játssza, hogy mire hogyan reagál a világgal és a játékkal kapcsolatban.
Ebben nincs semmi rossz és tényleg szerintem sokakat érdekelt volna. :slight_smile:

Most komolyan, a chatet ebbe is belekeverni? Ki nem szarja le hogy hány hülyegyerek mit ír a chatbe?
A moderátorok feladata pont ez, hogy ha már vannak akkor szűrjék az esetlegesen degenerált ősemberek fajtáját.
Egyébként pedig nem azért, de a streamek többségében a chaten nem sok vicces vagy érdekes hozzászólás történik szóval én alapból nem is nagyon szoktam azt nézni a srácok streamjén.


#6

Egyetértek. Van pár olyan játék amit az ember inkább meghagy magának. A witcher az pont ilyen, el lehet merülni a mellékkületésekbe vagy akár magába a világba is. Egy speedrun féleség vagy hogy mondjam csak a main story végigjátszása elvesz az élményből.


#7

Ezzel egyet tudok érteni. A The Witcher, vagy inkább az RPG-k, az a szöszmötölös fajta játék. Benézel mindenhova, a barlangban az összes járatot végigjárod stb… Meg lehet csinálni streambe is,csak hogyha teljes élményt akarsz akkor nagyon hosszú tud lenni,már egy The Witcher rész is. Kb. az első rész kimaxolva, olyan 60-70 óra.


#8

Egy hét rengeteg, nekik addig vagy öt féle streamük van, sokféle ember van akit meg akarnak célozni (ezt hívják ők variety stream-nek). Most gondolj bele csak a Bloody Baron küldetés milyen hosszú lenne.

A chat nekik fontos, nem nekem (elvétve írok valami kontextus független marhaságot). Moderátorokkal sem egyszerű szűrni azt látni, és még a srácok is próbálják kiszórni a nem oda való elemeket. Az amit látsz (hülyegyerekek) azt jelenti, hogy az egész rendszeren van még mit csiszolni, de ettől még a platform sajátja.


#9

A god of wart nem nézted? Ha igen, akkor arról tudsz mekkora “felháborodás” volt a nézői oldalról, hogy kb. speedrun volt az egész? Na, pontosan ugyanez lenne a witcher esetésben is.


#10

A God of War-t nem néztem streamen, csak vissza yt-n. Kb másfél részt tudtam nézni, a speedrun miatt, meg mondjuk kissrác engem nagyon idegesített. Szóval abba is hagytam.


#11

Nekem amúgy ez a gond a srácokkal…Miért kell mindenből speedrun-t csinálni?Anno a ME:Andromeda is sok minden volt csak végigjátszás nem,egyáltalán nem volt értelme challenge-t építeni rá…Miért kell minden egyes rohadt megjelenő játékkal játszani?Nem lehetne csak olyanokkal amiket Ők is és Mi is élvezünk,mert akkor nem kellene 30 óra alatt végigfutni egy amúgy min. 70-80 órás játékon…Amúgy hogy a témához is hozzászóljak 1-1 streamet megnéznék a Witcherből de valszeg felmenne a pumpa rögvest ahogy elkezdődne a rinya hogy “BACKSEAT!!!”,hiába csak 1 tippről volt szó.


#12

Jó lenne kitalálni valamit a backseat ellen. Én is szívesen néznék egy Witcher végigjátszást a srácoktól!


#13

Pisti mesélte régebben, ha jól emlékszem, hogy a Witchert meg szeretné tartani magának. :slight_smile: