TheVR App Chrome - Twitch menetrend felborulása

Szia Naxora!

Ismét sikerült találnom egy hibát. Elkezdtem angolul használni az eddigi Windows 10 operációs rendszeremet és ezzel együtt beleértve az összes programot is, így a Google Chrome-ot is. Ennek hatására a bővítményed Twitch menetrendje “megőrült”. Ezekről felvételeket is készítettem:

Ahogy láthatod az események időbeli sorrendje felborult. Valószínű, hogy ennek a hibának kijavítása egy összetettebb folyamat. Ha nem sikerül kijavítani akkor sincs semmi gond, mert töretlenül fogom továbbra is használni a bővítményedet!

Válaszodat előre is köszönöm!

Üdv,
Ragebooot

Helllo,

Erről a “hibáról” tudok. Úgy hívják hogy “fejlesztés a twitchnél” :smiley: Mivel elvileg ez hibátlanul működött. Viszont utána járok hátha van a bejegyzéseknek valamilyen ID-ja ami alapján sorba tudom rendezni az eventeket.

Köszi hogy szóltál.
Nax.

Igen ez a Twitch hibája. Az API-ban nem időrendi sorrendben vannak az események. Én nekem is rendeznem kellet. Én a kezdési időpontot formáltam át, hogy rendezni tudjak. Eddig jól jelenik meg nálam.
http://bit.ly/thevrmenetrend

1 kedvelés

Köszi, Dani, ez nem is olyan rossz ötlet. Ha nincs sorrendi ID-nk… Csináljunk magunknak. :smiley:

Valahogy úgy :smiley: Amúgy is nekem a kijelzés miatt át kellet formálnom. Én Discord-ra csináltam elsősorban menetrend kiértesítőt. Egy Google Script 15 percenként lekéri a menetrendet és összehasonlítást végez a régivel. Ha változás történik akkor csinál egy webhook-ot Discordra :smiley:

Hátö tö tö tö, hol lehet elérni ezt a discordot ? :open_mouth:
Hát ez über baszó lett… te sem unatkozol :smiley:

Itten :smiley:

Amúgy van mit csinálnom e mellet is csak én szabadidőmben élvezem kiélni a kreativitásom ilyen és hasonló dolgokban. Régen programoztam és most rákaptam az ízére. Talán emiatt a programkód nem túl elegáns de a lényeg, hogy működjön és le legyen kezelve minden ami gikszert jelent. :slight_smile:

1 kedvelés

@Naxora Hát moderátorként még nem bukkantál erre rá? :smiley:

@VizesNinjonKovacs Hát örülök hogy most van egy kis időm a gépelőt ülni :smiley: S aztán jön 27-én az AC origins… S életem se lesz :smiley: :smiley: (nem beszélve az okt 3-ról cod… Érdekel no, ez van :D)

1 kedvelés

Megértem :wink: De érdemes körülnézni a Fórumunkon, vannak itt értelmes témák is.

1 kedvelés

@VizesNinjonKovacs Janiék sem fedezték még fel. :smiley: Mondjuk van dolguk bőven. És csak a töredékét látjuk annak amiken épp ügyködnek. Amúgy kezdetben magamnak kezdtem el ezeket csinálni de túlnőtt ezen és közösségi szintre emeltem :smiley:

Tudnak már róla. :wink: