TheVR az esportban

Hali!
Egy ötletet közétenni, amire nagyon kicsi a valószínűség hogy megvalósulna de azért nagyot szólna. Az ötlet az hogy a TheVR megjelenne mint egy brand az esportban, ami nyílván óriási munka és a megvalósítása szinte megegyezik a lehetetlennel de ha már mondták a srácok hogy igyekeznek mindig valami újat csinálni, akkor ez aztán újdonság lenne világ szinten is és még azt is hozzátehetjük hogy Jani és Pisti mindig is nagyon támogatták az esportot. Mit gondoltok róla?

https://esport.thevr.hu/

:scream:

3 Likes

Egy új brandet mondtam, tudom hogy rendeznek kupát, de az hogy konkrétan egy csapatot is létrehoznának az durva lenne.

Mi értesz újdonság alatt?

Ez elég nagy meló, 2en már tuti nem lennének elegen hozzá.

Többen szervezzük a kupákat is, nem csak Jani és Pisti. Be tudnám neked tagelni az egész csapatot, valószínűleg még bővülni is fogunk, amint komolyabbra fordulnak a dolgok. A Pubg szabályzatban a TheVR Community eSport Team egy létező dolog. Mit értesz brand alatt?
Ha visszaolvasod az alábbi két témát akkor látni fogod, hogy már most többről van szó, mint 1 Hearthstone és 1 Pubg versenyről és bőven lesz még folytatása :smiley:


1 Like

Szerintem a post létrehozója is úgy gondolt a brandre mint pl ahogy fnatic is egy brand. Szóval saját esport csapatai vannak TheVr név alatt.

Igen, és én is tudom hogy rettentő sok munka lenne, amire pl. most biztos nem lenne ideje és ereje a TheVR-nak de a közel jövőben szerintem megvalósítható lenne ha már azt vesszük alapon hogy a kupa is meg lett szervezve és készen van.

Ebben egyet értek, ha sikerül a kupákkal felépíteni a TheVr nevet az esportban, akkor valószínüleg könyebb lenne.

Így már értem mire gondoltál! Szerintem ez idővel ki fog majd alakulni. Egyelőre inkább csak közösségi versenyeket fogunk csinálni, de amint megtanultuk mivel is járnak ezek a dolgok, milyen nehézségei vannak a szervezésnek, szóval lesz tapasztalatunk benne mindenképpen lesznek profi kupák is. Aztán ezek alatt bőven elő tud kerülni egy-két olyan csapat, akik komolyan szeretnének foglalkozni az eSporttal és nagyobb részben a VR nézői bázisból kerülnek ki.
Szerintem ez a része az, amit a legkevésbé lehet “megcsinálni”, vagy összeszervezni, ahhoz, hogy egy profi játékosokból álló réteg a TheVR logóval a hátán járjon versenyekre idő kell. Ahhoz, hogy ez tartós is legyen valamelyest és eredményeket érjen el úgymond magától kell összeállnia, nem nekünk versenyszervezőknek, vagy a VR-os srácoknak kell megcsinálni.
Nagyon jó felvetés egyébként, ha minden összejön abból, amit szeretnénk ezekkel a versenyekkel elérni egyáltalán nem elképzelhetetlen, sőt valószínűleg ebbe fog kifutni az egész!