TheVR Fórum

TheVR Mobil App

Azon gondolkodtam milyen jó lenne telefonra ( ios-re mert nekem speciel az van de androidra is lehetne ) egy TheVR forum app ahol ha pl egy kérdésedre választ kapsz bagy megjelölnek egyből kapsz értesitést mint pl messengeren és nem böngészőn át kellene fórumozni. Bár nem tudom ezt mennyire bonyolult megoldani csak egy ötlet :v:️:grin:

13 Likes

Androidra már készülőben van egy teljesen natív (Nem egy sima böngészőként működő) app, ami többek között ezt is tartalmazza majd live, videók értesítésével együtt… :slight_smile: A bejlentkezés twitch -el történik majd, és autmata jogosultsági rendszer segítségével a twitch -es jogosultságok öröklődnek.Egyelőre több képet nem teszek közzé róla :slight_smile:

17 Likes

Támogatom, ha lenne valaki aki megcsinálná és megbeszélné Pistivel meg Janival, biztos lenne rá kereslet!:slight_smile:

2 Likes

Sziasztok!

Nagyon szépen köszi srácok az igyekezetet, de az a helyzet, hogy a Fórum nem véletlen eleve mobile first. Teljesen felesleges külön alkalmazás neki. Ha Androidon vagy iOS-en kirakjátok a főképernyőre a böngészőből a Fórumot, akkor olyan mintha egy alkalmazást nyitnátok meg.

Már dolgozunk azon, hogy Androidon legyen Push notification, és reméljük belátható időn belül iOS-en is menni fog ez a funkció.

Nagyon rendesek vagytok tényleg, hogy ilyennel töltitek a szabadidőtöket, és próbáltok nekünk segíteni, de erre így ebben a formában semmi szükség.

Köszi a megértést!

27 Likes

Szerintem jobb, ha Jani fejleszt ilyeneket, mivel legalább elfoglalja magát a rengeteg szabadidejében. :grin: Azonban ami fontosabb, hogy erre lesz támogatás amíg van TheVR, míg külsős fejlesztő megunhatja, más dolga lehet stb.

4 Likes

én azt szeretném kérni hogy Windows-os telefonra legyen app mert edge-ben nem lehet kirakni főképernyőre (és amúgy nem sértegetés képen de a Windows is létezik) ha valaki tud erre megoldást akkor előre is köszi

hanyas win van a telódon? nekem 10-en sikerült

@Knockedly nekem is 10 de nem jöttem rá segítenél légyeszi