TheVR mozi

Sziasztok!

Május 24-én 18 órakor TheVR mozizás,
Debrecenben az Appoló moziban.

Kinek van jegye?
Ki megy kocsival és jön haza aznap este?
Ki marad ott egy éjszakára?

Közös utazás vonaton, autóval,; közös szállás?

2 Likes

Sziasztok!
Úgy néz ki ott találkozunk, van jegyem! ^^ <3

Én most keresek szállást mert viszem anyukámat is (aki eredetileg debreceni, de nem a mozizásra viszem ^^) és Yukit is aki miatt muszáj lesz macskabarát szállást keresnem, de már rajta vagyok az ügyön. ^^

UPDATE: Megvan a szállás is. :slight_smile: Aki még nem látott, tapintott, szagolt SPHYNX cicát az megteheti a találkozó után a helyszínen. :wink: (Ízlelni nem szabad, azt direkt hagytam ki. )

6 Likes

Valaki esetleg Budapestről kocsival ? :smiley: szívesen betársulnék én és LengyelB, természetesen üzemanyag költségbe bele szállunk.

Szép napot, ha Miskolcról esetleg megy valaki lehet csatlakozni? A költséget természetesen szétdobjuk. Köszönöm :slight_smile:

1 Like

Pisti előre tudta, hogy lesz itt jegy csere-bere…

Igen-igen, ez logikus. Sokkal jobb mintha kárba menne a hely.

1 Like

Üdv a Fórumon! :slight_smile:
@p_balazs és elkeltek a jegyek?

@lengyelb Köszönöm szépen !
Elkeltek igen, azért próbáltam törölni is a hozzászólást és a félreértések elkerülése miatt természetesen 0ft-ért.:slight_smile:

5 Likes

Nekem is van jegyen, nem is 1 és sajnos csak 22-én derül ki, hogy eljutok-e a moziba. :frowning:

Sziasztok, én úgy jártam, hogy a jegyvásárlást a simplepay visszaigazolta emailben és le is vonták, de a mozitól azóta sem kaptam semmilyen emailt a jegyről, valaki járt még így ? Írtam a mozinak emailt, de még nem válaszoltak.

1 Like

Szia! Én pontosan ugyanígy jártam, azt tettem amit Te is, de én sem kaptam még választ. Annyi, hogy nekem sikerült lementenem mobil pénztárcába a jegyet és ott van meg.

Remélem rendeződik a kérdés.
Sajnos innen mi nem tudunk segíteni,
Annyit még írj meg, ha kérhetem, hogy hova szól a jegyed, mert láttam olyat, mikor vettem a jegyet, hogy kifehéredett egy két hely ami azt jelzi, h valaki visszamondta, nem fizette, stb

Telefon prtScn de látszik, h kis idő elteltével felszabadult két hely

Nem tudom mert nincs semmi infóm a jegyről csak a simplepayes visszaigazolás, de azt hiszem a nagy sietségben valahova a 6.sor 9. Széke volt a 9. Székben biztos vagyok.

Pistiék a 7. sor közepén ülnek, szerintem 8-an minimum.
A 6. sor 9-es székre biztos nagy volt a kereslet, elképzelhető, h ugyanakkor indítottátok el a vásárlási folyamatot valakivel, és övé lett a jegy, neked meg a bankod 30 napon belül “visszautalja”.

1 Like

Akkor elképzelhető, hogy egy helyre két embernek is van jegye? Mert én nem kaptam emailt, de lementettem a jegyet. Nekem a B9. sor 7. székre szól.

Hello! Mi BP-ről megyünk van két szabad hely a kocsiban! :blush:

2 Likes

Igen én is ilyentől tartok sajnos :frowning:

NEM!

Spoiler

NINCS OLYAN, HOGY EGY JEGYET KÉTSZER ADTAK KI

2 Likes

Akkor rendben!

1 Like

Szia @ILLA !

Nekem van egy fölös jegyem a B6. sor 7. székére ha nem kapod meg a jegyed :blush:

3 Likes