TheVR Ninjon Update [FAQ]


#1

Szevasztok fő Ninjonok!

Az az ötlet jutott eszembe, hogy lehetne fórumon egy olyan topic amit mindenki lát v weboldalon, ahol legfrissebb aktuális/gyakran ismételt kérdéseket, híreket, információkat írnátok, hogy ne legyen belőle agyfsz youtubon meg twichen! :smiley:

Belinkelnétek youtube leíráshoz, moobot twich parancs/info tárához, meg weboldalarokra is.
Ezek a szokásos már meglévő FAQ melett léteznének, pl melyik játékkal nem fogtok többet játszani, mikor jönnek a podcastok soundcloudra meg itunesra, mikor lesz ez meg amaz, meg gyakorlatilag bármi amivel nem szeretnétek hogy zaklassunk újra és újra.

Van amihez utána tud az ember nézni, de sajnos velem is előfordult szégyenemre hogy ilyet kérdeztem, mert biza megeshet hogy az ember pont azt a streamet/videót még nem látta amiben mondtátok, és ez szívás de meglehet hogy az illető tényleg nem tehett róla. Szerencsére csak rövidke timeoutot kaptam, de szerintem érhető hogy megeshet az ilyen, és olykor elkerülhetetlen, kivéve talán így, és ez szerintem is szükséges mert engem is idegesít ha mások ilyenekkel jönnek újra és újra…! Plusz megtöri a flowt. De talán ez tényleg segíthet! Csináljuk meg! :wink:
Ami eszembe jutott hirtelen, máris ideírom:
Nem lesznek több: Conan, Alien Isolation, Bloody Trapland (?), Mafia 3, Yakuza…
Blood borne az összes DS3 DLC után lesz mert harcrendszere annyira más/uborka szezonba (Dead Space szintén lehetséges akkor.)
Tech csatornán Appleös videók lehetségesek még a jövőben pl Airpods, iPhone, talán Apple Watch is… Továbbá Razer Nabu Watch, 4Król videó, Linux és Mac történelem, CES(CES pont nem de hátha Happy Hourba képnézegető jelleggel bemutatják/megosztják véleményüket velünk, jó lenne!)… (én még teches témában magyarázósnak örülnek h ne kelljen minden videóban elmondani mi a Gsync meg hasonlók, plusz grafikai beállításokat is lehetne ismertetni, hogy jobban tudjuk “optimalizálni” játékainkat, annyi van még magából élsimításból is h wtf…)
Mentek E3ra, lehet Escape TheVR második évad de jó ideig nem és nem is olyan lesz…
Mittomén, bármit amit sokan kérdeznek pedig viszonylag friss hír, visszatérő, nem rég mondtátok, és agyfszt kaptok tőle… Még ha ennyire nem is részletesen, még ha csak párat is írtok ki, már megérné sztem!! :slight_smile:
Ui: Jani, aludjál! :smile:


Mai Happy Hour?
Prince of Persia folytatás
Felváltva youtube és twitch
GY.I.K. page
Pénteken 14-től gépépítős live!
#2

nagyon jo! mindig legyen a legfrissebb hir kint :slight_smile:


#3

Nem valószínű h srácok/modderek ráérenk erre, szóval csináljuk mi. Szereintem ez fontos és sokat segítene, ha tudtok még ismétlödő kérdéseket bármilyen témában ami a hivatalos FAQban nincs benne, ők mondták vmikor de kérdezgetik, írjátok ide.
Én kérdésem h mi lett Shadow Warrior 2vel?
Lehet mondták de én nem voltam ott akkor, így nem tudom de bem szeretném szét spammolni egyfolytában streameket ytot…
Amnyira várták mint Doomot, úgy ráizgultak (képletesen) én meg annyira megöltem milyen jólesz végre egy fullos végigjátszás megint multicoopba… S eltűnt. Kijátszották off, v twitchen v mi? :frowning: True, két felvétel vágása nem könnyű és gyors (sztem úgy kéne multicoop jáccást felvenni habár ez Dying Lightnál érdesebb mint Shadow Warrornál mert ott egyikőjük buggyt vezetett, másik lőtt).
Én Watch Dogs 2t is megnéznék tőlük egy két coop missiomt… Esetleg Jani vs Pisti hackeléses betörés is vicces érdekes lehet abba a világban ahol szívathaják egymást cumók hackkelésével…
A fő sztorit meg tviccsen tolták aztán abbahagyta Pisti? Mind1, engem a leírtak meg SW2 érdekel jobban…
Új infók: Jani Uplay accountját sikerült visszaszereznie, podcastok feltöltés alatt…


#4

Shadow Warrior 2 túl looter shooter és Pisti szerint és neki nem jött be. Ma reggeli streambe volt errő és úgy e témáról is szól akit érdekel bővebben nézze meg. :wink:
Megint: Conan, Shadow Warrior, Mafia 3 nem lesz, Jani visszaszerezte Uplay accountját, podcastek feltöltés alatt…


#5

Lesz AMD Ryzen teszt a Tech csatornán! 2017.02.23 Happy Hour többszöri megerősítés.


#6

Mivel érzékeltem, hogy néhányan nem igazán tudják a valódi okát a streamer gép létezésének ezért kivágtam a streamből ezt a kis részletet amit @SFGeri kérdezett meg. :slight_smile:


#7

Zsír, terjesszük az igét! :slight_smile:
Ha csak néhány esettől kíméljük meg a srácok idegeit, már megérte! :wink:


#8

Ryzen processzor tech videó elkészítésének folyamatát fogják a srácok streamelni majd a videóvágós stream folyamán.


#9

Sajnos ne várjátok CES videót. :confused:
Attól még Happy Hourban kép mutogatásal elmondhatnák egyszer azokat a cumókat!!
Én direkt ezért nem néztem utána mert az ő véleményükre és előadásmódjukra vagyok kíváncsi. Plusz nem akartak spoilerezni, de sztem így megoldható lenne vmikor! :wink:
Iphine 7 tesztet se, max más flagshippel való összehasonlítás jelleggel.
S 48h livestream megtervezve, nem tudják még milyen de végigjátszások lesznek, ketten is fognak elején és végén biztosan szerepelni, amúgy vki alszik addig a másik streamel.


#10

Holnap Zelda Stream lesz mert Pénteki nap megérkezik a Nintendo Switch.


#12

jó 5let ez a topik :slight_smile:


#13

Sziasztok,
ha jól tudom most 3 napig nem lesz semmi ugye?


#14

Szerdán már lesz du. 14-től


#15

https://thevr.hu/schedule/ Jani azt mondta, hogy az a része biztos, hogy igaz lesz, hogy mikor nincs stream.


#16

Valami bovebb info errol? Mert sehol sincs semmi, vodra meg nincs se idom se kedvem.


#17

Azt mondták, hogy nem lesznek otthon, majd lesz róla vlog és facebookon és twitteren igyekeznek aktívak lenni.


#18

Ezek szerint nem sikerult nekik, mivel nulla informacio van errol

Facebook: Marcius 9
Jani Twitter: Marcius 8
Pisti Twitter: Februar 26


#19

Pénteken említették. (Épp láttam őket élőben.) Azt is mondták, hogy terjesszük az infót. Hát reggel kiírtam :slight_smile:


#20

Jól hangzik, tetszik az ötlet :grin:


#21

Csak várni kellett!