TheVR Regionális Találkozó Budapest -II. LAN party

@lengyelb és @bendeguse korábban megvalósított ötletének második felvonásához érkeztünk :slight_smile:

Vágjunk is bele a II. LAN találkozó megszervezésébe :slight_smile:

A helyszín változott : InGame esport lounge and VR arcade
Ami biztos, hogy ha ismét összejönne legalább 20 fő, akkor tudnám intézni a hely foglalását.

Két lehetséges dátumot szeretnék nektek feldobni, amikor meg lehetne tartani az eseményt:

  • Március 17
  • Március 31

0 egyedi szavazat

Szavazás vége: 2018.01.31. 8:00
A kezdés időpontját ezek után ráérünk megbeszélni. Akik voltak az elsőn, tudják milyen hangulatban telt, akik nem, most itt a remek alkalom, hogy megtapasztalják :wink:
Ha felmerül valamilyen ötlet a rendezvénnyel kapcsolatban, írd le bátran :slight_smile:

#Updata1: Az esemény költségei csak is kizárólag a helyszín által meghatározott óradíjak, ami 750-1000 Ft/óra. Snack és üdítő van a helyszínen. Rejtett költség nincs :slight_smile:

#Update2: Lezárult a napválasztás, így az esemény időpontja Március 17. lesz :slight_smile:
Néhány apróságot, viszont még leírok, mert lehet félreérthető volt :slight_smile: Regisztrálni a rendezvényre nem kell. Saját perifériát nyugodtan hozhattok, használhattok, ez nem volt probléma múltkor sem. Ha valaki fülest tervez hozni, mindenképp hozzon hosszabbító csatlakozót, mert az előlapi csatlakozók nem minden gépnél működtek. Játékok terén, aminél van rá módunk, azt megpróbálunk biztosítani olyanoknak, akiknek nincsen meg a játék. Minden egyéb játékot nekünk, érkezőknek kell biztosítani. Én részemről a steam/uplay fiókomban lévő játékokat fel tudom dobni közös játékokhoz/kipróbálásra :slight_smile: Igyekszem a kérdéseitekre válaszolni és próbálok egy nagyon jó kis találkozót összehozni :slight_smile:
Bárki csatlakozhat a nap folyamán vagy akik esetleg nem választottak napot, ez a választás csak nekem volt segítség az igények felméréséhez :slight_smile:

#Update3:

Kedves Mindenki! Megpróbáltam egy olyan helyet keresni, ahol kényelmesen elférünk és a lehetőleg az eszközök háttere is adott legyen. Nem volt könnyű a helyzet, de sikerült valamit összehozni :slight_smile:

Az új helyszín: InGame esport lounge and VR arcade (http://www.in-game.hu/)

Olyan helyszínre volt szükség, ahol kényelmesen elférünk és nincs más nagy rendezvény ez idő alatt. Infinity bárt néztem még, de ott Dota LAN bajnokság lesz, így a gépek offosak, illetve a helyszín adotságai miatt a durván 60 fő nagyon szűkösen férne el.

Jöjjön a lényeg: A helyszínen van pc (5-10), ps4 (2), xbox one és ha beérjük 1 ps4-gyel, akkor 2 HTC Vive. Ha valaki streamelni szeretne, arra is van egy szoba. Sajnos több gépet úgy tudnánk biztosítani, ha valakinek van esetleg laptopja, amin elfut az éppen kiszemelt játék. Játékok telepítése és törlése a helyszín által engedélyezve van, bármit amit szeretnénk feltelepíthetünk, törölhetünk. A gépek óradíja hasonló, mint a GG-ben lett volna, 750 Ft/óra, PS4 1000 Ft/óra. Ezek az összegek ha azt nézzük, akkor könnyen eloszthatók több felé, így nem lesz megterhelő senkinek. A VR használat borsosabb, de ezt mindenkinek a saját döntésére bízom, hogy szeretné e igénybe venni. Várok még egy fontos dologgal kapcsolatban visszajelzést, ami ha úgy lesz, ahogy gondolom, csak jó lesz nekünk :slight_smile:

Figyeljétek a topicot, mert folyamatosan próbálom majd az infókat feldobálni, ahogy azok befutnak.

Nagyon bízom benne, hogy így is érdekel az esemény mindenkit, akik jelezték a részvételt. Tudom, kevesebb lesz a gép, de ha egymással szeretnénk játszani és sokatok a coach gaminget célozta meg, szerintem nagyon jól szórakozhatunk :slight_smile: Hogyha van más ötletetek vagy észrevételetek, kérlek írjatok itt vagy privátban, hogy tudjunk alakítani a programon.

A félreértések elkerülése miatt: Semmilyen üzleti kapcsolatban nem állok a helyszínnel, ez egy általam már meglátogatott és kipróbált hely, ezért mertem bedobni :slight_smile:

#Update 4:

Kedves Mindenki :slight_smile: Akkor egy gyors összefoglalás az eseményről, csak, hogy könnyen megtaláljatok minden fontos információt.

Helyszín: InGame esport lounge and VR arcade (Budapest Klauzál utca 26-28.)
Időpont: 2018.03.17. 14:00 Korábban bevált ez a kezdő időpont.
Költségek: A helyszínen a gépek óradíja (ez könnyen megosztható), illetve a fogyasztás (minimum fogyasztás nincs meghatározva)

A helyszín nem a legtökéletesebb egy LAN party lebonyolítására, de többen felajánlottátok a laptopotokat a közös játszásokra, amit nagyon nagyon köszönök. Így lesz lehetőség rengeteg játékkal, rengeteg módon játszani. Nem félek attól, hogy nem találjuk fel magunkat. Sokan írtátok, hogy coach game-kel szívesen játszanátok, erre mindenképpen lesz lehetőségetek. Emellett @Narugykivi írta, hogy hozna társasokat, @balazs_kopasz és az Rainbow six siege forgalmazója jóvoltából az R6-ot is megnézheti, akinek kimaradt eddig, szóval lesz játék lehetőség dögivel :slight_smile:
Egy aprócsaka ajándékkal is készülök nektek, ezt sajnos csak a első 50 érkezőnek tudom biztosítani (feltéve, ha tényleg eljöttök ilyen sokan :smiley:)
Gyertek bátran, csapjunk egy újabb felejthetetlen VR community találkozót :wink: Ha kérdésetek van, keressetek nyugodtan.

Link a kezdő bejegyzéshez: TheVR Regionális Találkozó Budapest -II. LAN party

22 Likes

Én örülnék ha sikerülne valamivel kicsit egyedibbé tenni az eseményt. De ha legalább olyan jó lesz mint a múltkori már akkor is okés. :slight_smile:
Nyilván az egyéb részleteket majd akkor ha már vannak itt érdeklődők.

Első körben csak részvételi szándékomat jelezvén szavaztam, de a másik dátum is ugyanennyire okés.
Ha minden igaz hétvégente nem kell dolgoznom, így szinte 100% hogy megyek. :wink:

4 Likes

Örülök a kezdeményezésnek! Még sosem voltam ilyen találkozón, most jó volna végre… :slight_smile:

2 Likes

De jó! A múltkoriról lemaradtam, most nem szeretnék. Illetve most ne felejtsünk el szólni a srácoknak is, nehogy azt higgyék kihagyjuk őket :joy:

7 Likes

Yes, yes, yessss! Köszi! :smile:
Szerintem 17-e azért lenne jobb, mert 31-e már húsvét, sokan mennek rokonokat látogatni.
De amúgy nekem mindkét nap megfelel.

2 Likes

Most legalább már lesz több ismerős arc. :slight_smile: (Nem kell bemutatni :smiley: )

5 Likes

Mindkettő időpont megfelel, de 31-e a biztosabb.

2 Likes

@wedleslie Igen,igen,igen! #HypeIsON
Hatalmas pacsi, hogy önként bevállaltad a szervezést, most már minden sokkal simábban fog menni, mint a legutóbbinál, tanultunk a hibáinkból :smiley:
Első számú hiba: nem hívtuk meg @TheVR_Jani -t és @thereal_thevr_pisti -t . Pisti ki is akadt lengyelb-re az egyik HH-ban emiatt. :sweat: .
Akik már voltak,azok tudják, hogy milyen állat hangulat uralkodott, és remélhetőleg, ugyanúgy izgalomba jöttek eme hír hallatán.
Akik meg most jönnének először, azoknak némi betekintési lehetőségként ajánlanám ezt a montázst, ami úgyszintén @wedleslie érdeme :slightly_smiling_face:


Khm… Ki volt az a különc, akinek meghalt a PUBG-ja és helyette overwatchozott? khm…Nem én… Khm :smile:

6 Likes

@Narugykivi egyedibbé tenni? Mi lehet egyedibb annál, hogy egy ninjonsereg megszáll egy gamer gépekkel telepakolt épületet? :stuck_out_tongue: viccet féretéve ,miken változtatnál? Csak ,hogy még jobb legyen mint amilyen az előző volt. :slight_smile:
@boglarka97 remélem ezúttal majd én is csatlakozhatok a squadba, és nem fossa össze magát a PUBG :smiley:

4 Likes

Hát jó lenne ha most összejönne a közös costom Game :smiley:

1 Like

Még akkor is szétgyilkoljuk a szervereket ,amikor nem akarjuk :smiley:

1 Like

Majd @TheVR_Jani megoldja, asszem ő nemrég tartott egy hasonló “LAN”-t :joy:

4 Likes

Így igaz. Akkor hívjuk Janit és Pistit is :open_mouth:

1 Like

Köszi, hogy belinkelted a videót, biztos sokat segít az újonnan érkezőknek :smiley: Janinak és Pistinek mindenképpen megemlítjük a rendezvényt, hogy ha holnap ott tudok lenni HH alatt, dobok nekik egy kis infót róla :smiley: Ha nem, akkor kedden :wink: Nem felejtünk el szólni a Srácoknak :slight_smile:

6 Likes

Holnap én ha minden igaz hosszú idő után leszek a HH-ban szóval majd megemlítem nekik pláne hogy holnap már egy évvel öregebb leszek.

2 Likes

@boglarka97 mivel holnap elég zsúfolt napom lesz,tehát tuti el fogom felejteni: Sok boldog születésnapot előre is, a füled nyúljon tetszőleges hosszúságúra! Ugye fő a kényelem,nehogy már bokáig érő füllel kelljen itt szenvedned :sweat: :stuck_out_tongue:

1 Like

Így is az egyik fülem kicsit bénácska szóval nehogy a másik is ilyen legyen. Köszönöm a köszöntést. :smiley:

1 Like

Isten éltessen! :slight_smile:

1 Like

Köszönöm de majd csak holnap lesz :blush:

Először is boldog szülinapot :slight_smile: Másodszor pedig én nem leszek ma HH-n, ha van kedvetek, emlitsétek meg a Srácoknak a rendezvényt :slight_smile:

1 Like