TheVR Regionális Találkozó Debrecen - Második tavasznyitó találkozó

Sziasztok!
Ismét együtt örülünk a tavasznak! :sunny:
A helyszín a megszokott, Sheldon’s (Simonffy utca 21.), április 06., szombat 15.00. Mindenkit várunk szeretettel egy közös iszogatásra, társasjátékozásra :slight_smile:

4 Likes

Vááá most voltam Debrecenben, épp a vonaton ülök haza. :slight_smile: Na bezzeg ha tudtam volna h lesz tali jövő héten… ^^
De nektek jó szórakozást! :slight_smile:

:open_mouth:
Még nyugodtan visszafordulhatsz :stuck_out_tongue:

Nem hiszed el, de ezen gondolkodom… :confused:
2 óra késéssel indult a vonat, azóta is a semmi közepén állunk pedig lassan már otthon kéne lennem. Tájékoztatás semmi, valami biztosító berendezés elromlott valahol…
Azt hiszem ez a printscreen amit a vonatinduláskor készítettem mindent elárul:


Az a wifi név! :smiley:

2 Likes

Ismerős, mostanában én is sokszor megjartam Budapest - Debrecen vonalon… Múltkor 6 óra alatt ért az ic a nyugatiba :confused:

1 Like

Ahh… a Magyar Királyi Vasutak.

Ez az anti-shinkansen. Itt nem a vonatok érkeznek óramű pontossággal, hanem a technikai berendezések mennek tönkre ütemre.

2 Likes

Just Debrecen things… Kappa
Remélem azért azóta rendben hazaértél @Teegrah :smiley:

1 Like

Sziasztok! Régóta követem a TheVR-t YouTube-on, de a közösségben és a TheVR Fórumon még nagyon új vagyok. Szoktatok még Debrecenben közönség találkozót szervezni?

1 Like

Szia!

Mostanában nem volt róla szó, emlékeim szerint a legutolsó 2 éve ősszel volt. Ettől független meg lehet próbálni összehozni egyet :slightly_smiling_face:

1 Like

Szia!

Az szuperül hangzik (legalábbis az a része, hogy meg lehetne próbálni :D). Egy ilyen esemény szervezésének van külön menete? Vagy ez teljesen önszerveződő?

Szia!

Vagy itt a fórumon kell megprobálni a szervezést, vagy pedig az erre létrehozott Facebook csoportban. Szerintem érdemesebb itt a fórumon elindítani, mert így olyanokhoz is elér az esemény híre akik nem tagok a csoportban.

Helló Mindenkinek! Lesz újabb találkozó Debrecenben?

1 Like