TheVR Regionális Találkozó - kibeszélő


#124

+1fő


#125

Szombathely jelentkezik csak kérdés hányan vagyunk itt! :slight_smile: Hands up!!! :slight_smile:


#126

@helloitseszti
Nem tudom nézted e a reggeli HH-t de Pisti napját teljesen bearanyoztad a kezdeményezéssel. :slight_smile:
UI: Aki válalja a szervezést a lakóhelyén és indít neki topikot az itt ossza meg! :slight_smile:


#127

Igen, néztem c: És nekem mondod? Szerintem ebben a pillanatban én voltam a legboldogabb ember a világon @szabo_bianka15 el c: De a dizájn a te érdemed, ami valljuk be, baszó lett…


#128

De ha te és @szabo_bianka15 nem találjátok ki vagy indítjátok el ezt a kezdeményezést, akkor a grafika sem készül el hozzá. :slight_smile: Szóval ez a ti érdemetek. Én ezzel fejeztem ki, hogy mennyire jó ötlet is ez. :slight_smile:


#129

Ó mária na most fejezzétek be. XD Hónapok óta tartom a frontot VR fantalik terén csak senkit nem érdekelt. :smiley: Ezerféle ötlettel rukkoltam elő és mégis csak páran jártunk össze. :smiley: Azért nehogy már ez ne legyen megemlítve kérlek. :smiley:

Kittivel elmentünk jótékonykodni is egy mozgássérült sráchoz VR fanok címen, senki más nem akart jönni!
Proto azért nem jött el talizni velünk mert az szerinte “randi” lett volna. XD Olvassátok el. :slight_smile: Csak hogy tudjátok ki az IGAZI ötletgazda mert eddig csöndben figyeltem de most kezd egy kicsit elegem lenni a nyálazásból. ^^"
Utálom ha valaki más tollaival ékeskedik…


#130

Igen láttam is én és akkor írtam is hozzá. :slight_smile: Veled kezdődött ez az egész történet és most itt tartunk. :slight_smile:


#131

Ennyi. :slight_smile: Biankának már mondtam, hogy légyszi ne úgy adja már elő h ez az Ő ötletük és hűűűű de nagy szám… Április óta szerettem volna egy közösséget kovácsolni, de mindenki lusta volt. Csinálják én nem bánom, de azért ne merjen azzal dicsekedni, hogy ők találták ki mert irgumburgum lesz. ^^

Most is van múzeumok éjszakájázós topikom, senki nem jön (csak Kitti), pedig remek program. ^^


#132

Ha lesz Debrecenben, akkor oda szívesen mennék. Csinálok addig “Kejtosz” pólót, hogy mindenki megismerjen :smiley:


#133

Szép kethios :smiley:


#134

A rajongói találkozást tényleg te kezdeményezted legelőször, ők pedig tovább gondolták. Viszont megemlíteni megemlíthettek volna téged ez igaz. Vagy akár én is. Bár én arra gondoltam valamiért, hogy majd írsz ide, hogy Budapest-re megint szervezel egy újabb találkozót :slight_smile: Akkor amikor szervezted akartam is menni csak nem úgy jöttek össze a dolgaim. Ekkor gondolkoztam is, hogy lakóhelyemhez közel is jó lenne egy. És akkor csúszott be ez a kezdeményezés, amihez hozzá kell tenni, hogy a végleges érdem azoké lesz majd akik helyileg megszervezik a megyeszékhelyükön és az energiájukat beleölik majd ebbe az egészbe ahogy te is tetted és teszed most is. Mert ahogy látom most is szervezel hasonló találkozókat mint a Múzeumok Éjszakája. :slight_smile:


#135

Maxi respect neked amiért ezt így leírtad. :slight_smile: Én azért nem írtam ide mert privátban már írtam Biankának, hogy légyszi ne úgy tüntesse fel itt (nem gondoltam hogy ráadásul a srácoknál :O) hogy övék az egész kezdeményezés…
Ez olyan mint hogy írok egy novellát. Felteszem valahova. Valaki leszedi átírja a neveket a sajátjára és úgy ahogy van felteszi egy másik oldalra ahol sikere lesz. Rendben csinálja, de azért mondjuk egy említés kijárna… Vagy bevehettek volna a szervezésbe. Vagy hirdethetnénk egymás topicját vagy valami.
Priviben megkértem rá, úgy tűnik értelme nem sok volt. Szomorú, hogy valaki így akar “népszerű lenni”…


#136

#137

@Teegrah Teljesen elfogadom ezt az érvet. Azt a topikot én is láttam, menni is szerettem volna, csak Budapest nem egy nagyon közeli hely számomra, meg láttam a Múzeumok éjszakáját is, arra is megyek, de sajnos csak a győrire. Viszont a te találkozós ötleted viszonylag régen olvastam, és el is felejtettem, sajnos. Elnézésedet kérjük, nem tudom hogy tudunk engesztelni téged.
Majd ha lesz Budapesten találkozó, lehet fel tudunk menni rá, és akkor személyesen is Bocsánatot tudunk kérni!


#138

Vállalnám a zalaegerszegi találkozó szervezését. Hányan lennénk?


#139

Javaslom Neked és mindenkinek aki ilyet szeretne szervezni, h hozz létre egy saját Topikot a témának a város megnevezésével, néz ki az adott városban egy helyszínt ahol akár sokan is elfértek és adj meg (akár egy szavazással) több időpont lehetőséget, h a többség tudjon választani, alkalmazkodni.
Ilyenkor nyáron a meló, nyaralás, pihenés miatt sokmindeni közbejöhet… ezért jó ha több egymástól távoli időpontot adsz meg.


#140

Szia. Én is a külön topik-ot javaslom neked ahogyan @lengyelb Akkor oda elkezdenek gyűlni az emberek. Remélhetőleg olyanok akik komolyan gondolják majd a részvételt. Én részemről tervben van egy facebook, twitter oldal ahova ezeket a megszervezett vagy szervezés alatt lévő találkozókat ki lehet kommunikálni. Ott eseményt is lehet létrehozni a találkozóknak. De a legfontosabb ezzel a Facebook, Twitter oldallal kapcsolatban amit elszeretnék érni, hogy oda minden információt ki szeretnék helyezni ami ezzel az egész kezdeményezéssel kapcsolatban fontos, hogy később senki se érezze magát átverve azáltal, hogy esetleg olyan dolgokat is mögé képzel ami ezeknek a találkozóknak nem része és egy helyen összeszedve legyen minden fontos dolog. Ugyanis észrevettem, hogy akad pár ember akik úgy gondolják, hogy akik felvetették a regionális találkozót szervezik majd meg mindenhol.

Szerintetek van értelme egy külön facebbok, twitter oldalnak ezzel kapcsolatban vagy elég lehet a fórum erre a célra? :slight_smile:


#141

Sztem szupi ötlet a facebook esemény-oldal, mert itt görgetni lapozgatni kell és a lusták (nem én ^^") esetleg erre nem mindig veszik a fáradtságot. :slight_smile: Én támogatom.


#142

Igen meg ami miatt például a Twitter oldalt favorizálom, hogy az általában mindig kiértesít okos telefonra.(Persze aki okos telefonnal rendelkezik, de ahogy az utcán látom a sok okosmobilzombit nagyobb számban vannak mint nincsenek. :slight_smile: )


#143

Én is jó ötletnek tartom a Facebook eseményt, nekem Twitterem nincs. De csinálhatok, ha kell.