TheVR Regionális Találkozó - LAN [VÉGE]

@casilya használhatnád sűrűbben a discordot :stuck_out_tongue:

1 Like

Mire gondolsz? :smiley:

1 Like

Nagyon jó lett a videó! :smile: Ezúton pótolnám szótlanságomat és örülök hogy részt vehettem ezen az eseményen. A hajnali 2es hazaérkezést leszámítva minden rendben volt! :joy:

4 Likes

Igenisss!! :smiley:

1 Like

Köszi Leslie a videót!
Nagyon állat lett! :wink:

3 Likes

@wedleslie Jó lett a videó! Alig várom már a következő találkozót.

3 Likes

@wedleslie nagyon jó lett a videó, visszaadja a találkozó hangulatát :smiley: Köszönjük, hogy vetted az időt és a fáradtságot,és megcsináltad,ráadásul ilyen faxán! GG

2 Likes

Köszi :slight_smile:

1 Like
2 Likes

Na, hát az ilyenekért sajnálom ,hogy nem lakok a közelben :confused: kemények vagytok ninjonok! :smiley:

2 Likes

Köszönöm én is neked @wedleslie a videó elkészítését és megvágását. Nagyon jó lett, valamint mindenkinek köszönöm hogy eljött és kiváltképp örülök azoknak akiket megismerhettem. És akikkel egy sqvadot alkothattam, aztán pedig a best duot.

6 Likes

Máskor is szívesen Srácok :slight_smile: Örülök, hogy mindenki ismét jól érezte magát :slight_smile: És ahogy @lengyelb megosztotta, decemberben újra koccanunk és szórakozunk :slight_smile:

2 Likes

Akkor decemberben újra LAN party lesz?

1 Like

Valóban köszönjük a felvételt és a vágásra szánt időt! Jó kis nap volt!

2 Likes

Elsődleges tervben nem volt benne szerintem :slight_smile: De lehet lengyelb-vel beszélni róla, hogy ha már fedett és meleg helyet keresünk, akár ott is lehet folytatni :slight_smile: De ez csak felvetés :slight_smile:

3 Likes

Nem tudtok hasonló helyet Debrecen Cityben? Köszi ! :frowning:
Voltaképpen csak egy PUBG kéne. Nem venné meg nekem valaki ajándékba? Nekem nincs se steam, se euro, se paypal. :frowning:

2 Likes

Már dolgozunk az ügyön, de jelenleg csak helyet tuduk és saját gép és játék kell. :wink:

Emberek,nem éppen LAN hely,amit találtam, de nagyon fun, és tök jó lehetőség:


aki a Dunántúlon,vagy elérhető közelségben lakik Kaposvárhoz, mindenképp próbálja ki ezt a helyet. Ha nincsen otthon VR headseted, ki akarsz próbálni egyet,itt megteheted, viszonylag jó áron.
Rengeteg VR játékuk van, egy délelőtt is kevés volt nekem,hogy az összeset kipróbáljam. Vive-on kivül van még autó-szimulátoruk is (oculus rift, playseat,kormány,stb.)
Ezt nem reklámnak szánom,nyugi,csak (magamból kiindulva) szerintem sokunknak nem mindennapi,hogy kipróbálhatja a VR-t. :slight_smile: GLHF

3 Likes
2 Likes