TheVR Regionális Találkozó - Zalaegerszeg

Sziasztok. Én bevállalom a zalaegerszegi találkozó szervezését. Aki tudna jönni, az jelentkezzen.[poll type=multiple min=1 max=2 public=true]

  • július 1
  • július 8
  • július 29
  • augusztus 5
  • augusztus 12
    [/poll]
5 kedvelés

Én mennék!

1 kedvelés

Egy címet is kérnék mindenkitől, meg hogy a fuvart meg tudja-e oldani. Meg egy helyet is Zalaegerszegen belül. Így elsőre a plázába gondoltam, ha max 10-en leszünk.

Helyileg itt lakom, zegen belül nincs távolság (csak láb busszal) közlekedem, pláza , vagy akármelyik hely jó nekem. (Hétvégente)

2 kedvelés

!summon @niki1710 @Etzel96 :smiley:

2 kedvelés

@mat1772 @bryan7716 megidézlek bennetek térkép szerint itt vagytok, ti mit szóltok hozzá? @nope_cheeseman ha jól emlékszem te is egerszegi vagy, csak Budapesten jársz egyetemre?

1 kedvelés

Kösz :smiley: de amúgy azt hiszem @AndrasB is Zegi :smiley:

3 kedvelés

Csak az egyetem nevében van bent a “Budapest” szó. A BGE Zegi karán tanulok (BGE GKZ).

2 kedvelés

Igen most éppen Zegi vagyok. Itt tanulok egyetemen, de írtam is Esztinek, hogy szívesen szervezek ide. :smiley: Akkor, hogy legyen hányan vagyunk, kik szervezik? :slight_smile: Esetleg csatlakoznék. :smiley:

1 kedvelés

Átveheted a szervezést, végülis én nem vagyok zegi, csak elkezdtem a topicot. De közösen is szervezhetjük.

1 kedvelés

Alapból én sem vagyok az. De a hónap 80% itt vagyok. :slight_smile: Inkább többen legyünk mint egy valaki szervezzen. :smiley:

1 kedvelés

Én felvetem azt a lehetőséget, hogy havonta legyen találkozó. Akkor sokan el tudnátok jönni, ha egyről, vagy kettőről le is maradtok. Ötletek? Én elvállalom az összes szervezését. Első találkozó időpontját július 1-ben határoznám meg. Mindig a következő hónap napjáról tennék ki szavazást.

3 kedvelés

A julius 1 az azert lenne jo, mert akkor lenne a 48 oras stream es lehetne egyutt nezni. Tetszik az otlet? :slight_smile:

2 kedvelés

Jól hangzik az ötlet. Mondanám, hogy részt vennék a szervezésben, de ha anno 8 emberrel nem tudtam megbeszélni egy konzultáció időpontot, akkor inkább neki se vágok az egésznek.

Helyszínre mire gondoltál stream nézésre?

Valaki, aki zegi és jó nagy monitorja van, vagy rákötve a tv-re.

1 kedvelés

Én nem tudom, hogy ott milyen helyek vannak, de ha van olyan beülős hely ahol van wifi és/vagy projektor az nyerő lehet. Csak egy Tipp :slight_smile:

1 kedvelés

Én nem tudom, egy zegi tudná megmondani. A kisebb helyeket nem annyira ismerem.

Se nagy monitor,se nagy tv nincs nálunk,csak egy potato acer lapos, én nagynénémnél lakok jelenleg, kérdezés után instant BANN-t kaptam tőle az ötletre.

Beülős vendéglátóhely van pár normális(pénztárcát elő), a kisebbek tisztelet a kivételnek késdobálók. viszont hogy a wifijel elbírna egy streamet azt passzolom.Projektort általában 2 -3 helyen szoktak kirakni és általában a foci vb kedvéért.Azt nem hiszem 3-6 ember kedvéért egy vendéglátós is foglalkozna ilyennel itt., Kezdve azzal, hogy azért a stream-ek nagy része azért eléggé vulgáris egy vendéglátóhelyhez.(engem nem zavar) Viszont ha nem is fullos projektoros nézés találunk valami helyet max laptopon nézzük egy sör vagy üdítő mellett,vagy szimplán kiülünk valahová egy parkba

Egyéb ötlet javaslat?

2 kedvelés

Meg kellene kérdezni 1-2 helyet. Hozzám jöhetnének, 23-as monitorom van.

1 kedvelés