TheVR témájú csuklópánt, egyéb használati tárgyak

Sziasztok!
Régóta szeretném készíteni valami TheVR témájú 3D nyomtatható tárgyat, ami ha ténylegesen el is készülne akkor ajándék lett volna. A mai napon eszembe jutott, hogy lehetne készíteni valami egyszerűbb, de hasznosabb tárgyat, és mivel épp rajtam volt egy NM5-ös csuklópánt, gondoltam miért ne lehetne TheVR-os témájút csinálni, akár lehetne twitch fan-os is, aki szeretné bele graviroztathatja a twitch nevét. Szerintetek jó ötlet? lenne rá kereslet? Megpróbálok rövid időn belül készíteni egy képet milyen lenne, egyúttal megnézem mennyiért és milyen anyagból nyomnák ki. De elvileg van egy gumi tulajdonságaira hasonlító müanyag, ami szerintem megtenné, és hát lévén hogy a csuklópánt elég vékony és kicsi, szerintem túl sok anyagot se kell felhasználni hozzá. Dizájn terén lehet sima snassz csuklópánt, egy belevésett TheVR logóval, akár lehetne egy VR szemüveg kinézetű, mintha a csukló lenne a fej, és a pánt a szemüveg körülötte, bármi.

Persze ötleteket is elfogadok ha eszébe jut valakinek (kitűző, telefontok, bármi ami nagyjából simán kiönthető fém, müanyag, porcelán- gumi- fahatású müanyag anyagból, és nem igényel mechanikai részeket.)

3 kedvelés

Még mindig csak annyit tudok mondani, hogy abbanapillanatban kell. Várom az elképzelést, mintát.
Oculus vagy Vive vagy bármi ilyen VR szemüveg kinézetű a VR logóval, twitch chat/fórum/discord névvel annyira baszó lenne, hogy az leírhatatlan! :smile:

1 kedvelés