TheVR Ultimate

Sziasztok,
Kíváncsi lennék, hogy mennyire lenne igény egy igencsak hosszú montage-ra.
Nagyjából egy órásra gondoltam.
Valószínűleg karácsony előtt úgyse lenne kész, de nagyjábol akkorra is terveztem.
Igyekszek a 2022-es év legjobb pillanataira koncentrálni, de az is lehet hogy régebbiek is lesznek benne.

Ti végignéznétek egy ilyet?

1 kedvelés

Én nagyon szeretem a vicces montázsokat, de ahogy a srácok is említették párszor, a mai youtube és vodnézők nem igazán értékelik a hosszú videókat. Még azokat a pár perces bejátszásokat sem szokták teljesen végignézni amiket Janiék csinálnak, hanem sokkal inkább belepörgetnek.
Nekem mostanában (főleg hogy jön az évvégi hajrá a munkahelyemen) arra is alig jut időm, hogy esténként végignézzek egy HH-t vagy VOD-ot amiről napközben lemaradtam, sőt, egyre több minden marad ki. Személy szerint én nem igazán tudnám pozitívan értékelni de ez az én véleményem. Kérlek ne haragudj ha nyers voltam. :innocent:

3 kedvelés

Szerintem is valamilyen tematika szerint kapd szét 10-15 perces epizódkra.

4 kedvelés

Van az a tartalom ami jó ha rövid és lénygretörő, és van az ami jó ha hosszú. Engem ha valami érdekel, akkor én akármeddig képes vagyok azt nézni. Nagyon sajnálom, hogy az embereknek nincs már türelme végignézni hosszabb tartalmakat. Például a kvíz videók után olyan érzésem volt, mintha csak egy trailert néztem volna meg. Leülök este a TV elé, s mire elhelyezkedek a kanapén, már vége is van. Nekem egyáltalán nem tetszik a rövid formátum, olyan mint a népmesében, van is meg nincs is.
Persze tudom, hogy a többséget kell kiszolgálni, és ezzel semmi gond nincsen. Csak a tény szomorú.

tl;dr
Mehet a hosszú! Ha jó lesz, én végignézem! :smiley:

2 kedvelés

Köszönöm a válaszokat!

Semmi baj nem volta válasszal, köszi! :smiley:

1 kedvelés

Először is köszi a választ!
Én is sokszor szívesebben nézek hosszabb videókat, viszont tényleg nem sokan vagyunk már ezzel így.
Reméljük a szabad időm is engedni fogja, de igyekszek azért ha nem is órás, de félórás videókat csinálni időnként. Karácsony órás videó tervemet egyelőre nem szeretném elengedni! :smiley: Ha másnem akkor mi ketten láttuk!

2 kedvelés