TheVR Fórum

This War of Mine magyar felirat

Megvette haverom steamen a This war is mine játékot de videók alapján “bable fülre kell kattintani és ott kell reflash-elni” és ott kéne lennie a magyarnak ami nem található erre mi a megoldás? Inkább az epic gamest kéne megvenni ? Előre is köszönöm a segítséget !

Bevallom oszinten ezer eve jatszottam utoljara a TWoM-mal, ezert nem voltam biztos benne, hogy egyaltalan van hozza felirat…
A steam adatlapon nem latok hivatalos tamogatast, szoval tippre EPIC-en sincs…:
image

Viszont egy gyors keresessel megtalaltam a forditast a magyaritasok.hu-n. Viszont ez meg 2016-ban keszult, szoval a DLC-khez mar nem vagyok benne biztos, hogy jo lesz… de az alapjatekhoz talan… Viszont ha valami alap angoltudasa van baratodnak, en megprobalkoznek a jatekkal angolul… Amennyire emlekszem nem annyira porgos a game, hogy ne lehessen szepen nyugodtan vegigolvasni a szovegeket es leforditani, ha szukseges. :slight_smile:

2 Likes

Elméletileg van benne magyar nyelv. A játék menüjében van olyan, hogy Workshop Centre, majd jobbra fent kell lenni egy kis Babel ikonnak. Arra kell rákattintani, majd rákattintani Refresh gombra, amivel betöltődnek az elérhető nyelvek. Ki kell választani a magyart, letölteni, majd a játék beállítások menüjében beállítani a magyar nyelvet.

Ennek a videónak az elején mutatja is: Tutorial

2 Likes

helló!
Igen ezt a videót is néztem már róla de hiába Refreshelek nem hozott fel semmit se sajnos :confused:

köszönöm szépen megpróbálkozok ezzel a magyarosítással :slight_smile:

1 Like

Az csak a játék adatlapja, ahol jelezve van, hogy a játékhoz hivatalos fordítás készült. Habár én nem próbáltam, nyáron még működött az a módszer, amit @Pityu_Mester írt.

jelenleg nem müködik :confused:

Ez talán ad némi magyarázatot: Babel

A lényeg röviden, hogy november végén leállítják a Bábelt. Viszont az elkészített fordítások (beleértve a magyart), elérhetőek maradnak.

Azt mondjuk nem értem, hogy per pillanat miért nem elérhetőek a fordítások, hiszen messze még november vége. Lehet, hogy az átállás miatt van egy átmeneti állapot.

Én azt javasolnám, hogy egyelőre jegeld a játékot, és várd ki, amíg rendeződnek a dolgok.

rendben köszönön

  1. novemberében állították le, de ettől függetlenül továbbra is működtek a fordítások.
1 Like

Feltöltöttem ide [LINK] a magyarítást, ami korábban a játékon belül is elérhető volt. Másold a játék LocalizationPacks mappájába a Hungarian.lngp fájlt, majd a játékon belül állítsd át a nyelvet.

4 Likes

Ja, hogy ez már két éve volt. Azóta frissíthették volna azt az oldalt, mert így évszám nélkül kissé megtévesztő. Akkor viszont nem tudom, mi lehet, mert ahogy utánaolvastam, év elején-közepén még működött minden.

De így, hogy megosztottad a honosítást, megoldódott a dolog.

Most már a Magyarítások portálról is tölthető a honosítás.

This War of Mine magyar fordítás