Ti hogy vagytok a luxus ruhamárkákkal?

Sziasztok,
Ti hordanátok valamelyik luxusmárkának a ruhadarabját? Ha igen miért, és melyik márkától? Hord-e itt a fórumon valamilyen luxus ruhadarabot, ha igen milyen a tapasztalata a ruhával kapcsolatban?

Nekem a Hugo Boss, SilkSilk, 11degrees tetszik. Azt fontos megjegyeznem, hogy amit én felveszek azt azért mert tetszik nekem és kényelmesnek érzem. Luxus ruhadarabok közül is CSAK olyan vennék fel ami valóban tetszik nekem. Nem azért mert az menő/drága de nem tetszik.

Hordanám, ha hozzám vágnák, de ha ki kéne adnom egy-egy darabért soktíz-száz rugót, akkor biztos úgy érezném magam, mintha a nyakamat fűrészelnék egy tompa késsel :smiley: Ellenben az órákat szeretem. Más divat-dolog nem hoz lázba :slight_smile:

2 Likes

Luxus? Mi számít luxusnak? :smiley: Én legfeljebb azt tudom meghatározni, hogy számomra, a saját pénztárcámnak mi a luxus, de hogy általánosságban kijelentsük egy termékről, sőt mi több márkákról, hogy az luxus…

2 Likes

Igazad van, a luxus valóban mindenkinek más.
Úgy hogy most kifejezetten az általam megnevezett márkákat nevezzük luxusmárkának (pl Emporio,Boss,Gucci Versace, Dolce,Gorgio stb).

Én sem vagyok annyira oda értük, mert pont az ilyen nagy márkáknál volt nálam az, hogy a méretezés valahogy nem volt kompatibilis a testemmel. A logónál sokkal fontosabb számomra, hogy normálisan álljon, illeszkedjen. A Zarában találtam olyan cuccokat, amik jók rám, azóta ott vásárolok ártól függetlenül. Az mellékes, hogy egyébként is elég jó árak vannak.

1 Like

Nemtudom…én pl. a military surplus cuccokat csípem… az, hogy kinek mi a “luxus” attók függ, hogy kinek mi a kényelmes és mi a stílusa.

Pl. egy eredeti M65 Field Jacket ott körül van, mint egy Hugo Boss öltöny… de az én kényelmemhez és tílusomhoz jobban passzol :slight_smile:

1 Like

Senki nem tud meggyözni arról hogy bizonyos ruhadarabok érnek annyit mint amit ráírnak csak azért mert rákerült egy logo.

5 Likes

Biztos kényelmesek, meg biztos jó anyagból készülnek, amiért olyan drágák :joy::joy:
Najó, viccet félretéve, lehet tényleg jobb az anyaga, meg minden, de nekem biztos, hogy nem ér több tízezret az, hogy megvásároljam a logót.
Egyébként jelenleg is egy 230 lejes Orosz piacos kabát van rajtam, amit Vásárhelyen vettem, és nagyon szeretem, nekem való szabás, kényelmes, meleg és nem is volt drága a kabátokhoz képest. Szóval szerintem ez is elárulja, hogy mennyire érdekel.
Ha ingyen hozzám vágnák, akkor elfogdnám, de én akkor se biztos, hogy megvennem, ha megengedhetném magamnak.
Amúgy meg, aki ettől menőbbnek, vagy jobb embernek tart, mert olyan van rajtam, az tartson is, legalább távol marad tőlem. Sajnos nem tehetem meg, hogy “feljőjek” az ő szintjére. :joy:

1 Like

Lehet félreérthető voltam, de az anyag és minőség baromi fontos tényező, de azt megtalálni bármelyik árkategóriában.
Pl. viszonylag gyakran hordok bizonyos okok miatt inget, amit olyan helyre kell felvenni ahol nem ritka a pár 100k ing sem akár és mindig megkérdik hol veszem az enyémeket, mert frankók :slight_smile: de bőven 10k alatt költök rájuk :wink:

3 Likes

Tisztában vagyok vele, hogy milyen fajta érában vannak 100k-s ruhadarabok, de az ilyet akkor is nettó elmebetegnek tartom, ha napi milkát keres is.

2 Likes

Egyrészt nem vagyok egy konfekció méret, másrészt teljesen hidegen hagy milyen logó van rajt. :slight_smile:

Ha valakinek jó minőségben kell poló, pulcsi, stb. ajánlom a Fruit of the Loom nevezetű céget, legtöbb gyártmányból 5XL-ig általában elérhető egy valag színben.

Egyetlen ruhadarab amire többet költök az a cipő, egy rossz cipő tönkre teszi a lábat egy pillanat alatt.

9 Likes

Írtam volna én is öket de vettem pcx polót ami ing galléros és nagyon jó anyaga van.

https://www.pcx.hu/pcx-premium-pike-polo-fruit-of-the-loom-xxl--750454

Arról nem is beszélve hogy nem csak lábadat teszi tönkre de az egy másik téma.

Azzal kezdődik, aztán térd, csípő, derék stb.

1 Like

Soha nem vettem drága ruhákat. Mindig középkategória körül mozogtam. VISZONT.
Egy ideje a JD sportsnak dolgozok és megnyílt az első company shopjuk. Ez azt jelenti, hogy anyag áron veszem a ruhákat. Most vettem Jordan szettet (póló, nadrág), Hugo Boss otthoni szettet és egy pár Mckenzie és Nike Airmax szettet darabját 8 fontért. Annyira kényelmesek, hogy nem tudom elmondani. Azt is elképzelhetőnek találom, hogy ha esetleg nem lesz elérhető ez az opció számomra, akkor is maradok ezeknél a cuccoknál.

2 Likes

Nem is a név számomra a fontos inkább a minösége,hogy mondjuk nem szakadt le rólam, amikor felveszem.

2 Likes