TheVR Fórum

Ti mennyit híztatok a karantén óta?

Gondoltam nyitok ennek egy kis vicces topikot. Szerintem nem vagyok egyedül. Én olyan 6-7kg körül vagyok :smiley:

1 Like
  1. A kertes ház és a semmire nem volt időm előnyei. :smiley:
3 Likes

8kg.
Ugyanúgy bejárok melóba. Viszont munka utáni leeresztésnek leginkább ülőprogramok vannak. Éljen a hízékony alkat :smiley:

1 Like

@soolerirl de jó neked :smiley: nekünk kb 8nm a kért és az is a szomszéd macska ürüléévek van tele :joy:

@P_D_1 Igen. Együtt dagadunk :rofl:

1 Like

Nulla, lakás felújítás van jelenleg és továbbra is dolgozok :smiley:

1 Like

Én konkrétan fogytam, amúgy sem tudok sehogyse hízni, így is szerintem túl vékony vagyok, és pláne most, hogy melón kívül nem nagyon mozgok, vagy erősítek, hanem többnyire otthon ülök, így konkrétan fogytam. :smiley: (kb.2 kilót egyébként)

2 Likes

Én kb semmit, de tartom is a heti 3-5 edzést, csak persze itthon, nem teremben.

1 Like

Sokáig én is így voltam vele, javaslom az edzést legalább heti 3x, + megfelelő étkezést (úgyis megnő az étvágy). Én 1 év alatt 10 kilót szedtem fel, nem zsírból.

2 Likes

@mrgregtaylor Sajnos nekem a napi 1 óra séta után csak a videojátékok maradtak :smiley: (illetve dolgozok, de az is nagyrészt ülő munka)

@johnny04 szerencsés vagy :smiley: én ha nem járok edzeni bedagadok mint egy malac :smiley: örülj neki, hogy “fogyekony” vagy :smiley: így csak enned kell és egy kis edzéssel baromi jó fizikumot tudsz osszerakni :smiley:

Hát én nekem sikerült 2kg-ot leadni , vidéken élek és melóba is járok szinte semmit nem változott, edzeni itthon tudok van kisebb felszerelésem és a tenni valóim is megnőttek pluszba bár nem olyan mint a teremben edzeni de mindig jobb mint a semmi :slight_smile:

1 Like

Bizony az edzés… Vettem mindenféle cuccot itthonra és csináltam is 1 hétig. De nekem hiányzik a vas íze :smiley: szinte semennyire nem tudok bedurrani és nem érzem, hogy felmenni a teszto szintem edzés közbe. Már nagyon várom, hogy újra nyitva legyenek az edzőtermek

Én csináltam két hónapot kb rendszeresen, minden nap edzés/erősítés (ugyanúgy étkeztem, egyébként többnyire egészségesen étkezem amúgy is, nekem nem probléma, mert sokmindent nem szeretek ami olyan) és úgy sikerült hízni kb 3 kg -ot. (Persze “természetes” módon, nem fehérjével meg tomegnovelokkel, de ha újra elkezdem akkor már szerintem megpróbálom azzal, eddig a természetes híve voltam mindenből, de nagyon nincs kiút úgy néz ki)
Aztán abba hagytam, pont a karantén előtt kb 1 héttel, mert már semmi kedvem/motivációm nem volt hozzá, meg amúgy is lusta vagyok, szóval végül abba hagytam.
De most nagyon érik, hogy újra kéne kezdeni :smiley:

1 Like

A fehérje és “tömegnövelő” is természetes. :smiley: ezektől nem kell félni. Napi 2x turmixot toljal be sima whey proteinből (ha nem vagy laktóz érzékeny) dobj mellé 2 banant, egy kanál mogyoróvajat és zabot. Úgy fogsz nőni mint a gomba. És minőségi súly lesz, nem zsír. És igen természetes :smiley:

3 Likes

Az a baj, hogy nem nagyon tudok jó fizikumot össze tenni, mert nem vagyok egy sportalkat egyáltalán.
Tehát ezt az edzést is azért csináltam, hogy itt a 16/17 éves kor határán, még így a kamaszkori hirtelen növekedést hátha egy kis izommal ki tudnám segíteni.
De alapvetően nem nagyon jön össze a dolog :smiley:

Szerk.: Amúgy szét offolom nektek itt a bejegyzést :smiley:

Figyelj… Az egyik edzőtársam 190cm és 50 kg volt középiskolaban. Megfelelő diétával olyan fizikumot rakott össze ami nekem soha nem lesz. Hidd el menni fog. :smiley:

1 Like

Na, én 190 cm, és 63,5 kg :smiley:
De köszi amúgy, hogy adsz reményt, egy 70kg kéne kb :smiley:
Legközelebb szerintem akkor neki vágok ezeknek a fehérje témáknak.

1 Like

Az elején menjen a vitamin és fehérje. Bőven elég. Ha meg fel év után már belemész a nehez súlyos edzésekbe, akkor mehet a többi. Szűri, GH (csak viccelek :D). Na de utána mehet a kreatin és a többi. Ezektől nem kell félni. Én is ám 190en vagyok, de én a másik alkat. Én 93kg voltam kocka hassal, most 120. Sajnos széles vagyok mindenhogy :DD

2 hónap alatt 3 kiló teljesen normális.

Egyébként sem folyamatosan nő a tömeg, inkább szakaszokban. Mikor elkezdtem, 1 hónapig egy dekát nem híztam, ellenben sokat erősödtem. Egyszerűen annyi izmot szedtem fel, amennyi zsírt leadtam. Aztán a következő hónapban feljött 2-3 kiló. Aztán lassult, kb havi 1-re, de volt hogy szinte 0. Majd megint feljött 3 kiló 2 hónap alatt, ez ilyen.

Én Biotech temékeket használok, amit javaslok tömegelésre:

  • Hyper mass, reggel, és edzés után. Ebben van fehérje, szénhidrát, és kreatin is, így nem kell külön semmi más.
  • Mega Amino, napi 2x3. Minden szükséges aminosav benne van.
  • Edzés közben BCAA+Glutamine Zero, ízlés szerinti ízben, nekem a barackos ice tea jött be.
  • Valamilyen multivitamin, ebből egyébként az Actival 50+ éri meg legjobban, kb minden benne van ami kell, és olcsóbb is mint a Bioteches vitaminok. Mellé lehet mondjuk halolaj kapszulát is enni esténként, az mindig jó. Alternatíva a biotech 30 day pack, én sokáig ezt használtam, ebben 9 különböző kapszula van, egész napra beosztva, pl calcium, multivitamin, halolaj, c vitamin stb.

Ha elérted azt a súlyt amit kb szeretnél, akkor a Hyper masst lehet napi 1-re csökkenteni, és helyette behozni fehérjét, nekem pl a pisztáciás ISO Whey Zero nagyon bejött.

Én egyébként 178-vagyok, sokáig 65 kilós versenysúllyal, most 75, a cél pedig olyan 80-85 között megállni, és azt tartva leszálkásítani.

2 Likes

Csak nem Biotech botlod van? :stuck_out_tongue: Amúgy én ott voltam szaktanácsadó / eladó, és jók a termékeik is fairul is vannak árazva :smiley:

Neked is hiányzik a vas íze, igaz? :smiley:

1 Like