TheVR Fórum

Tiltott szavak szótára

Ide várom azokat a szavakat, amiket a VR stream chat-en Pisti, Jani vagy valamelyik moderátor a blacklistre (tiltó listára), rakott, hogy esetleg, azok akik valamelyikről nem tudnak ne fussanak bele a jövőben egy to-ba (time out). Mint tudjuk nem egy olyan szó van, ami egy külső szemlélőnek egyszerű ártalmatlan szó, de közben lehet, hogy valamiért blacklistre kerültek.
Továbbá ha esetleg más streamer-nél is akadnak ilyen tiltott szavak azokat is leírhatjátok ide, de akkor kérnék megjelölést, hogy melyik streamer-nél van blacklist-en.
Szeretném ha más hülyeség nem kerülne a poszt alá sőt arra sem vagyok kíváncsi, hogy valaki esetleg itt kezdje el nem tetszését kinyilvánítani, mert ezért vagy azért a szóért to-t kapott. Sőt semmilyen egyéb to-ért és banért se itt rinyáljatok.
Köszönöm. :slight_smile:
Itt fogom frissíteni ABC sorrendben a szavakat kérlek figyeljetek arra, hogy, ami már volt azt ne írjátok be újra feleslegesen.
Az eddig összeszedett szavak listája: delay, késleltetés, mikor lesz, nerdhub, rekt, srák
Azmo chat-jén: Sok nagy betű, csúnya szavak

5 Likes

Megkezdem a listát. Mert ha Nerdhub névét írjátok a chat-be akkor 1 napos TO-t kaptok, sajnos jó magam és 1-2 embertől is hallottam hogy belefutottak!

1 Like

Okéééé…

Mikor lesz.

1 Like

Rekt

Ott hagytad… Menj vissza érte… és egyéb backseat szövegek

Csupa nagy betű, káromkodás/ csunya szavak (Azmó)

Próbáljunk olyan szavakat beírni, amikre a bot azonnal ad to-t. Tudom, hogy a backseat-et nem szeretik a srácok, de itt most kifejezetten olyan szavakra vagyok kíváncsi, amit ha beírsz automatikusan to-t kapsz.

Jézus… ilyen már van? Pár éve nem nézem a srácokat már, de nem gondoltam, hogy ilyen valaha lesz, hogy “tiltott szavak”, anyám :smiley:

3 Likes

Sajnos a Twitch kultúra a magyar nézők részéről ( többségében ) még elég kiforratlan, és gyerekcipőben jár, ezért sajna szükség van erre. Bevett szokás ez máshol is elég régóta. Ez nem a fiúk hibája, sokkal inkább mi miattunk, a nézők miatt van, persze mindig tisztelet a kivételnek :slight_smile:

3 Likes

A reklám szó is tiltó listán van. Ma futottam bele a HH alatt.

5 Likes

Megnéztem a Nerdhub-ra már nem ad to-t. Meg általában a legtöbb szóra nem to-t ad csak nem engedi beírni a chat-be.

Továbbá a rekt szó sincs már tiltó listán.
Viszont kicsit variálom a listát. Egyrészt a továbbiakban a komment szekcióban fogom frissíteni a listát. Másfelől oda fogom írni, hogy melyik szó ér TO-t és melyik az a szó, ami csak sziplán tiltó listán van és nem tudod beírni.
Azok a szavak, amik csak sziplán tiltó listán vannak és nem tudod őket beírni: b.zi, delay, f.sz, g.ci késleltetés, k.cs.g, reklám
Azok a szavak, amikért kitiltás is jár: mikor lesz (1 perc), srák (10 perc)

4 Likes

reklámok

Most futottam bele, ez is tiltott szó

3 Likes

Akkor lesznek helyette hirdetések ;D XD

Azok a szavak, amik csak sziplán tiltó listán vannak és nem tudod őket beírni: b.zi, delay, f.sz, g.ci késleltetés, k.cs.g, reklám, save
Azok a szavak, amikért kitiltás is jár: mikor lesz (1 perc), srák (10 perc)

3 Likes

Azok a szavak, amik csak sziplán tiltó listán vannak és nem tudod őket beírni: b.zi, delay, f.sz, g.ci késleltetés, k.cs.g, reklám, save, Trump
Azok a szavak, amikért kitiltás is jár: mikor lesz (1 perc), srák (10 perc)

2 Likes

Trump is tilos? :flushed:Hát ez aze túlzás picit nem? :sweat_smile:

1 Like

Meg ha ő igen, akkor miért nem kompletten az összes politikus? :smiley: Orbánozni, gyurcsányozni, kimezni stb lehet, de trumpozni nem? :smiley: Ez mi??

3 Likes

A streamerek 99%-nál alapból tilos a csetfalon politizálni, szerintem egyfajta etiketté nőtte ki magát a(z értelmesebb ) nézők között, hogy már kiírni sem kell sehol, de mégis mindenki tudja, hogy egy stream közvetítés nem az a hely, ahol helye van a politikának, akár Trump, akár Orbán-Gyurcsány ( no offense )