Timeout podcast setup

Mindenek előtt, ez egy szubjektív, külső, a streamerek világában furcsának tűnő vélemény lesz, de ettől még egyáltalán nem trollkodásnak szánom: A “csinájjá jobbat”, “akkó ne nézd” , “eza ticcs ez nem TV” kommenteket tartsátok meg magatoknak.

Azt értem, hogy XY Joe Influencer is így csinálja, meg hogy úgy álltalában divat és státuszszimbólum, minnél nagyobb és drágább mikrofonnal kitakarni az arcot, különösen akkor, ha valaki fél méteres amplitúdóval hajolgatva gesztikulál és így borzalamsan ugrál a hangerő, a hangszín, és leginkább a beszéd érthetősége. :slight_smile:
Azt azonban nem értem, hogy miért kell bő 100 évvel ezelőtt, a rádiókhoz kitalált stúdiófelépítést és eszközöket használni videón? Amúgy pl Deadmau5, meg mindenki akinek van némi fogalma a hangról még véletlenül sem streamel rádiós/ének mikrofonnal, ugyanis 90 évvel ezelőtt feltalálták a TV-t és kialakult egy teljesen más eszközhasználat és stúdiófelépítés a beszélgetős műsorokhoz és a kommentálásoz is.

Értem, hogy még nem a végleges, de a totál kép, a hosszúkás asztalal, a felemásan fénylő háttérrel, ablakkal, a ragyogó-tükröződő T logóval, kifejezetten irritáló, kényelmetlen nézni. A közelieknél az egyik oldalon 10 centire a másiknál 3 méterre van a fal, ami miatt nem tud egységes lenni a világítás, ami szintén zavaró. Azt is értem, hogy egy lágyabb hangulatot szeretnétek kialakítani, ezért nincs minden agyonvilágítva, de ezt úgy nem lehet elérni, hogy csak kevesebb lámpát kapcsolnak, ebből is kiegyensúlyozatlanság lesz.

Mindez azért furcsa, mert a HH szuper lett, oda a rádiós miki is jól illik képileg, sőt Jani még bele is tud beszélni :sunglasses: , tudom hogy a Timeoutra is rengeteget költöttetek, de kapufa lett.

4 Likes

Kedves Apisztaciaelfogyott!
Szándékosan ill helyből adódóan néz ki így a Timeout “stúdió” ahogy. Pontosan úgyan nem tudom mert erről nem beszélgettem Pistivel, de biztos vagyok benne, h direkt néz ki pont úgy ahogy!
Nekem nagyon tetszik, de ez is csak egy vélemény, akárcsak a tied!

2 Likes

Most már így marad az tuti, kivéve ha nem :smiley:
Jó ez így elég baszó lett ennél már hova többet? Így is el se tudom képzelni mennyi pénz lehetett minden.

2 Likes

A hanggal kapcsolatos észrevételt én is tapasztalom.
Igazából volt már róla téma itt:

A Timeout stúdió nekem nagyon tetszik, így ahogy van. :slight_smile:

2 Likes