Tok vásárlás

Sziasztok! Samsung Galaxy A52s 5G-re kéne nekem egy megbízható, és minőségi ütés álló tok, ehhez pedig bolt.

Mindegy megyik megyében van?
Alapvetően ha a52-höz keresel az jó lesz az a52s-re is.
Mekkora keretből gazdálkodunk?
Milyen anyagú legyen?

Szia!

Én már több Galaxy S-emhez is Spigen-t használtam, lehet dobálni bennük a telefont. :smiley:

3 kedvelés

Nekem ilyen van a13-on
A lencsevédö peaktikus is, mert nem lesz tiszta zsebszösz.

1 kedvelés

Imo onnantól hogy műanyag az egész hátlap elég felesleges a tok. Ha a sarkára esik úgy is mindegy, nem a kínai tok védi meg. Nekem egy jobbfajta fólia és 1500Fts tok van bestbytebol rajta és semmi baja pedig elég sokat kapott szegény

Hehe, nekem pont egy hónapja ugrott több mint egy méter magasról az S10+ csempe padlóra szinte geometriai pontossággal a jobb alsó sarkára. Pattant vagy 20cm-t. Ha nincs a tok akkor viszonlátás’. :smiley:

A fóliát meg nem értem egyébként. Sok eszközt fóliáztam (PDA, PNA, teló, tablet, etc.), de nekem a Galaxy S2-esem (!!) is, amit nagyon sokat használtam, hajszál-karcmentes. Ahogy a többi telefonom is. Nem tudom, hogy nekem van-e szerencsém, vagy túlzottan vigyázok a dolgaimra, de én elképzelni nem tudom, hogy a Samsung “gorillás” készülékeit hogy lehet megkarcolni.

Nekem a fogás miatt kell a baszó tok. Nagy kezem van, amivel nem tudsz kényelmesen gépelni és tartani is. Ezeknek ar armory tokoknak meg olyan kiszögelései vannak, amik segítik a fogást.
Ha nem üveg, meg tükörsima műanyag lenne egy olyan felület, ami kézben, asztalon vagy zsebben van, tokot sem használnék.
De ez egyénfüggő.

1 kedvelés

A kiálló kameraszigetről nem is beszélve… El nem tudom képzelni, hogy miért nem képesek belesüllyeszteni. Inkább lenne vaskosabb maga a telefon.

2 kedvelés

Ez a fólia kérdés nekem is kérdéses. 3 hónapja nem használok a xiaomimon fóliát és karcmentes, pedig üzemi környezetben kapja az ívet rendesen. De édesanyám a zsír úr samsungját 2 nap alatt megkarcolta :man_shrugging:

Hogy?! Kérdezd meg légyszi a titkát tőle. Az enyém se “telefonóvó típus”, Note-ot kapott tőlem, igaz flip-tokkal, de nem karcos, pedig már jó pár éves. :smiley:

A válasza rém egyszerű: női táska… Hajszál karcok még hagyján, de már 2-3 olyan is van amin a köröm is megakad

1 kedvelés