[Tom Clancy's Rainbow Six Siege] (R6S) [X-BOX] Társ és csapat keresés

Sziasztok.

Tudom nem ez a legjobb platform ehez a game-hez. De aki ezen nyomja szívesen látom itt. Nevem Barna Mate így megtalálhattok.
We are TheVr.

2 Likes

Sziasztok, normális teamet keresek, mert meguntam azt, hogy a random emberek miatt veszítem el a rankom, eddig gold 3 volt a legnagyobb rankom, ha te is egyedül szoktál játszani vagy kellene még egy ember a teambe, akkor ezen a néven találsz meg: AshenONE HUN10.

Csao!Még mindig keresel embert?Csak mert én nekem pár napon bellül érkwzik a játék és szívesen játszanék a csapatban

Szia!
Ha megvan a játék vegyél majd fel gamertag:Ricsxx
Keresek én is csapatot, ha valaki tud jelezze casual játékra.

Rendben!

Szia Kevin. Időközben melót váltottam így most össze vissza dolgozom hol este, hol nappal,néha mindkettő. De ha gondolod felvehetsz vagy felvehetlek barátnak(tudod semmi buzulás :grin:) így ha épp én is a gépnél vagyok játszhatunk 1-et. Legyen szép napod

Okés rendben😀

Sziasztok! Én is játékos társakat keresnék, még új játékos vagyok, érdekel idővel team kialakítása is, a konzolos FPS-ekben otthonosan mozgok, gyorsan tanulok! :smile:
MrMufurc néven találtok meg!
Pacsi

Sziasztok ! Én is társat keresnék R6- ban mert így randomba a rank az pffuu :smiley: Igaz én csak délelőtt tudok játszani ( néha 22 után ) . Nem vagyok béna de nem rég kezdtem a R6 ot .Redstyle1986 a tagem .
Üdvözlet Barna!

Sziasztok!
Mi is keresnénk még Xbox-on 1-2 esetleg 3 játékost.
Unokatesómmal már vagyunk ketten, de még néha így is kevesek vagyunk, hogy lehozzuk a köröket ranked-be a sok hulladék játékos mellett szóval el kéne a segítség! :smiley:
Általában hétköznap esténként 7-8 után (néha délután is) vagyunk online + hétvégéken.
Ha gondoljátok vegyetek fel XBL-on: Bad4ssSoldier (és dobjatok meg egy üzenettel)

Sziasztok, kezdő Rainbows vagyok és szívesen játszanék csapatban Xbox-on.
felhaszn.: BalazsGalambos

Sziasztok. Társakat keresek én is. Gamertag: kisgrozer. Hétvégi játékos vagyok, főként casual-t játszom. Akinek van kedve, vegyen fel :slight_smile: #nohomo

Sziasztok! Társakat vagy társat keresek én is.Jelenleg 52h19m órám van a játékba.Változó mikor vagyok online.GamerTaggem: NoPrid3

Sziasztok!
Csak most sikerült beszereznem a R6 Siege-et xbox-on és most csapattársakat keresek. Előre szólok, hogy még csak most kezdtem. :smiley:

Az xbox live felhasználónevem: Dendaidan

Sziasztok! Szeretnék Xboxon egy Rainbow Six Siege csapatot létrehozni ha szeretnél csatlakozni és a feltételeknek megfelelsz akkor vegyél fel barátnak és küldj egy üzenetet Xboxon. Xbox Tag: GalaxyIceJet .
Feltételek: - 14+
- hétköznap este 7-9kor online
legyél
- hétvégén vasárnap délután
5-7kor online legyél

Sziasztok! 2 napja van meg a játék nagyon kezdő vagyok! Ha valakinek van kedve játszani Ducky0920 néven megtalál xboxn!

Sziasztok! Már egy ideje megvan a R6S, próbálkoztam vele játszani egyedül, de beláttam, hogy ez így nem nagyon megy :smile: Ha valaki társat keres Xbox-on és szívesen lát egy bronz IV-est a csapatban :slight_smile: (ígérem jobb leszek idővel :smile: ) jelölj be xbox-on! A nevem: SapphireHorse19. :slight_smile:

Szia! Ha még keresel csapatot akkor nekünk kéne két ember competitive Esport csapatba. A nevünk TripMine Esports. Nyugodtan keress meg engem ezen az email címen: blackwolfahu@gmail.com