[Tom Clancy's The Division] Tippek/Trükkök


#1

Sziasztok VR Fanok!

Úgy gondolom jól jönne egy kis HELP mindenki számára ki milyen Gear-t használ.

Ötleteket várok ki milyen fegyverre esküszik, ki milyen beállításon játszik, tippek/tükkök a fejlődéshez!

Jöhetnek: Képek/Linkek/Videók

[WeAreTheVR] :laughing:

#2

Az én gearem:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/18774025/division/secondary.png

Inkább PvE-re használom. Játszottam PvP hocsika-val és más WeAreTheVR srácokkal és a firearms + stamina az kevés


#3

Kérdés: az ilyen OP arany és zöld cuccokat DZ-ből is lehet szerezni vagy ezek már valamilyen DLC-ből vannak?
Köszönöm szépen a válaszokat meg a témát is. ^^


#4

Ha jól tudom minél magasabb szinten vagy és végigjátszottad a alap játékot is simán DZ-n kivül is dobál Gold&Green cuccokat csak ritkábban mint DZ-be.


#5

Nekem akkor kezdtek jönni a gear set itemek, amikor elértem a 30-as szintet. Eddig a DZ-ben sok kiugró dolgot nem találtam. A fegyvereket mind vettem, a többit daily mission közben találtam.


#6

Itt az én gearem is:


Eléggé DPS build :smiley:


#7

Amint 30 leszel előjönnek a World Tier-ek, ahol erősebb ellenfelek lesznek és ott droppolhatnak zöldet is. Én amikor beléptem WT2-be egy sima mob amik az utcán mászkálnak dobott pl egy zöldet. 30 fölött bármikor eshet.

A world tier-ek viszont gear lvl-hez vannak kötve.


#8

Mesterlövész puska mellé mit érdemes másodlagos fegyverként használni? Illetve szerintetek melyik a jobb sniper: alacsonyabb DPS és nagyobb lövésenkénti sebzés (most is ilyet használok, M700 Carbon) vagy egy olyan aminek magasabb a DPS-e, de kevesebbet sebez egy lövéssel?


#9

Én jelenleg Sniper mellé egy AK47m et használok. De utánanézés alapján M4 vagy G36 vagy legjobb a lvoa-c!


#10

A félreértések elkerülése végett:
Minden mob dobhat bármit. Kivétel a nevesített arany cuccok, azokat csak az adott boss dob.
Mesterlövész mellé mindenképp egy assault riflet ajánlok. Az azért túlzás, hogy a Lvoa-c a legjobb… :smiley:


#11

@hocsika Természetesen azz én utánajárásom alpaján gondoltam, hogy az a legjobb. Nyugottan jöhetnek ellenérvek szerinted melyik Set/Weapon a legjobb ? :slight_smile:


#12

Jelenleg még mindig az Alpha a legjobb set. Egy könnyített m4 és egy famas páros eléggé ütős tud lenni, ha jók a talentek és az alapsebzés. Természetesen a Lvoa-c is jó lehet, viszont itt is fontos a talent… Fegyvermódosítókról nem is beszélve. Szóval az, hogy az op a lvoa-c, az nem egyértelmű, mert egy könnyített m4 is lehet ugyanolyan jó. Kérdés persze, hogy milyent talál az ember. Nekem például egy normális lvoa-c nem esett, így én m4-el megyek… :slight_smile:


#13

Menő :slight_smile: most álltam át én is a nomad buildre


#14

Nos megfogadtam tanácsod Alpha/M4 kombó nagyon baszó! Ötleteket várok további fejlődéshez köszi! :slight_smile:


#15

Ez mind szép és jó! DE!
Az Alpha lényege, hogy két azonos csoportban lévő fegyverek talentjeit mind megkapja a másik fegyó. Magyarul: beraksz 2 assault rifle-t, elsőn van 3 talent, másikon van 3 talent. Az első fegyver megkapja a másik fegyver talenteket. Ergo: M4 mellé tegyél egy famas-t (+15% dmg) vagy valami mást (Famas az ajánlott, csak stabilitás és pontosság módosítókat nem szabad használni az elsődleges fegyón). Pl így:


#16

Értem köszi holnap keresek valamit. nagyon köszönöm! esetleg egy tagnevet tundál dobni további kérdések merülnének fel ?:slight_smile:


#17

Ugyanaz, mint ami itt is van :slight_smile:


#18

El kellet jönnöm melóba… Holnapi nap folyamaán radírok!


#19

Hali! 30-as szint felett (tier 5-ben) van egy hatékony módszer, amivel kb 5-7 perc alatt össze lehet farmolni 400K XP, ami által kapsz egy field proficiency cache-nek nevezett - röviden - dobozt, amiben garantáltan 2 high end cucc van, ami random arany vagy gear set darabka + 10-30 Phoenix Credit-et. De ha nem szeretsz egy folyamatot ismételgetni, akkor vadászhatsz a Named Enemy-re is, akik szintén egész jó cuccokat dobnak. Kb 1-1,5 óra alatt le lehet vadászni az összeset (15db) és abból a szajréból ami nem kell, ha eladod össze lehet hozni kb 3 millát egy körrel. De személy szerint azt vettem észre, hogy a random utcai harcokban néha jobbak a droppok, mint ezeknél a “fő ellenségeknél”.
Én az M700 Carbon verzióját használom ami alap esetben 380K sebzésű/fejlövés (kritikus találattal együtt 450K körül van), valamint a Lightweight m4-et a közelharcokban + M1911 (de azt csak trollkodásra) …
1 gyilok majdnem 4000XP + a fejlövés bónusz + a térdvédő amit használok megtriplázza a bónuszokat így ez 6 gyilokkal számítva kb 50K XP, ami nem rossz.
Itt a térkép ami nekem sokat segített:


#20

Hali! Nem vagyok 100%-ig biztos benne, de úgy emlékszem, hogy nekem a nevesített kesztyűm valamilyen dobozból került elő és nem harc során szereztem. De lehet hogy tévedek … :slight_smile: