Tomtop túl hosszú szállítás

Hello!

22 napja rendeltem egy fülest a tomtopról, 12 napja van a magyar postán, azt írja a tracking link. Ez normális? Kezdem félteni a csomagot…

Nem

Postán tudsz érdeklődni a csomagazonisító alapján

1 Like

A kapott tracking numbert ide másold be.
https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

1 Like

Szerintem nem kell ezen meglepődni hogy a postán kóvájog a csomagod.Legutóbb egyszerre hoztak ki három csomagot, amit két különböző helyről(ali,ebay) rendeltem különböző időpontokban, kb 1-2 hét diffivel.Nagyon nem vagyok kibékülve mostanában a postával.

Fentebb írták a lehetőségeket.

1 Like

Ali-ról rendeltem xbox one-hoz kinect adaptert. 1 hét alatt az országban volt 1,5 hónapot szotyizott rajta a posta. Végén már ott tartottam, hogy beülök a kocsiba és elmegyek érte de nem lehet. :smiley:

2 Likes

A posta tracking rendszere azt mondja hogy még Kínában van és előkészítik a szállításhoz. Ezt irja 22.e óta. Akkor ez is természetes hogy még Kínából nem érkezett meg ugye?

A belföldi csomagokra és néhány europai országból feladotra egész jól működik az a posta link, de főleg a kinából küldöttel vannak gondok. Előfordult olyan eset, hogy már több hónapja átvettük és még azt írta, úton van, sőt elvileg átvehető cucc soha nem érkezett meg.
A tuti ha a címed szerinti illetékes postánál érdeklődsz.

2 Likes

Egyébként érdekes ez a Tomtop, mert eddig csak itt fordult elő már kétszer is (velem), hogy végül nem is posta, ha nem a GLS hozta ki.Ott válik igazán érdekessé hogy szimpla ingyen postával kértem.:rofl:

Egyébként innen eddig mindíg minden megjött, ebayen már többször is vesztettem csomagot.

És kb mennyi idő volt?

3-5 hét.

Ha már itt tartunk, itt lehet kicsit olvasgatni, bővíteni.:smiley:

1 Like