Torz hang a HH-ban

Sziasztok!
Amióta beszereltétek a HH setup-ba a liftert vagy mit a mikrofonokhoz és állítottatok a kompresszió mértékén, zavaróan torz a hangotok, olyan mintha túl közelről beszélnétek a mikrofonba. Agresszív, tolakodó, túlvezérelt. Légyszi hallgassátok vissza a régebbi HH-kat és hallgassátok össze az új verzióval mert sajnos ez jelen formájában kellemetlen.
Köszi!

1 Like

Szerintem, régen is jó volt a hang és most is jó!

1 Like

Nézd! A VR egy profizmusra törekvő csatorna. Ez a fejlesztéseikből és az eddigi törekvéseikből is kiderült. Ráadásul a mostani helyzet kialakulása is egy fejlesztés eredménye volt, hiszen emelni akartak a HH hangerején.
Ha ez így van, nem lehet egyszerűen egy legyintéssel elintézni, hogy jól van ez így. Rosszabb mint volt? Igen. Valószínűleg csak valami beállítás miatt van ez így, ezért jeleztem, hogy valami nem okés.
Készítettem egy összehasonlító felvételt a változás előtti és utáni hangminőségről:
https://drive.google.com/drive/folders/13EiSPsmKI7ElA781VTnuXELZU_Wq4qpD?usp=sharing
Aki nem hallja a különbséget az inkább ne is írjon a témába.

2 Likes

Abban igazad van hogy hangosabb. De pont ez volt a cél. Amit írtál kifejezések például hogy túlvezérelt… az szerintem nem igaz. A hanguk nem torz. Se telefonon se számítógépen se Sound bárral se hangszóróval se fejhallgatóval se fülhallgatóval nem hallom, hogy torz lenne az eredeti hang.

2 Likes

Szia!

Más a hang valóban. Viszont szvsz nekem kellemesebb a második bevágásod, mint az első. (nem, nem vödrön keresztül hallgatom, FiiO+Sennheiser kombókon) A srácok hangban sosem voltak sajnos erősek. Igyekeznek, próbálkoznak, de túlbonyolítják sokszor, ill. alapvető problémák vannak a saját mikrofonhasználatukkal, testileg/fizikailag, amit még méregdrága eszközökkel sem lehet kompenzálni.

(alapvetően ott is van probléma, hogy Pisti meg van győződve róla, hogy Ő audiofil, még ha nem is mondja ki - legalábbis nekem ez jött le a videókból, amikben audió eszközökről van szó)

1 Like