Touchpad nem működik


#1

Sziasztok!
Most vettem egy ASUS X540MB-DM053 laptopot, alapból endless os volt rajta, tökéletesen működött a touchpad is, de telepítettem rá windows10-et és nem működik. Amikor a driver-t akarom feltelepíteni akkor windows installer package hibát dob.
Eszközkezelőben nem jelzi a touchpadot. A biosban nincs letiltva, és működik is bioson belül, csak a windowsba nem.
Mi lehet a megoldás?


#2

Driver hibára gyanakszom nézd meg ezt ha esetleg nem ezzel próbálkoztál.


#3

Ezt már néztem, ennél is azt írja mint az Asus Smart Gesture programnál, a windows installer package hibát


#4

Telepítés után futattál egy windows Update-et?


#5

Igen, megvolt a windows update


#6

Próbálj minden korábbi verziót leszedni és felrakni ezt , ha ezzel sem megy akkor ezzel meg tudod keresni ami kellhet hozzá.


#7

Nincs fent korábbi verzió, mert egyáltalán nem engedi feltelepíteni, de megpróbálom.
Köszi a segítséget!
Majd jelentkezem…


#8

Egyébként azt sem értem, hogy a windows telepítése közben működött, touchpaddal navigáltam a partíciókezelésnél is… feltelepült a windows és addig tartott…


#9

Megoldódott! Újratelepítettem a Windows-t ezúttal úgy hogy az usb-s egeret kihúztam és csak a Touchpad-et használtam telepítés közben. Hihetetlen hogy ez is számít. Nem tudom, mi történhetett pontosan, valami olyasmira gondolok hogy az usb-s egeret érzékelte elsődlegesnek a windows, annak telepítette a driverét automatikusan, és ezért nem volt jó… Azt hogy az Asus driverrel mi baja volt azt nem tudom, de így hogy működik már nem is fogom feltelepíteni
Köszi mégegyszer a segítséget! :slight_smile:


#10

A DDU-t nem is próbaltad? Érdekelt volna, hogy meholdja-e. A legtöbb esetben a sima eszközkezelöben egy driverfrissítés megoldja az ilyen gondokat.


Lezárva ekkor: #11