Trónok Harca fanok ide gyűljetek!


#1

Valar doheris !
Fivéreim és Nővéreim most hozzátok szólok.
Varys kicsiny madárkái csiripelték, hogy még nincs eme csodás helyen topic FANOKNAK, a Trónok Harcáról!
Ide kérem VR testvéreim azon részét akik követik ezt a zseniális sorozatot! Jöhet bármi ami TH!
Kezdem én tényleg epikus Trónok Harca főcím egy kis plusszal !!!

https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3D7cUELYuzRGc&ved=0ahUKEwjZhueE7KTSAhVKOpoKHb_ODfsQt9IBCHwwFA&usg=AFQjCNEGMa_dNr2MDLjuRPiPTz3DQskcqA&sig2=9o9osNzn2AdXJJKHDJ8agQ

Az éj sötét és tele van iszonyattal!


GoT kérdés&vélemény
#2

Az éj sötét és tele van iszonyattal o.O


#3


#5

Valar morghulis! Iszonyatosan várom az új évadot. Már most jegyet váltottam a hype vonatra.
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy az itt garázdálkodó emberkék közül kik olvasták a könyveket is? Személy szerint azokat is imádtam, habár csalódtam abban, hogy így lemaradt az új rész kiadása. Persze tudom, jó munkához idő kell, na de ennyi?? :smiley: Nektek erről mi a véleményetek?


#6

Aki esetleg ezeket még nem látta sürgősen pótolja be! :smiley:

https://www.youtube.com/watch?v=CDjRDwlATSk

https://www.youtube.com/watch?v=5Krz-dyD-UQ

The north remembers!


#7

Vártam már a topicot! :smiley: Na és ezt hallottátok már?
https://www.youtube.com/watch?v=q1jDyqmXWKU


#8

Szerény személyem sajnos nem olvasta még a könyveket. Habár szeretek olvasni , nincs rá időm de ha megkérlek leírnad a részletes véleményed , a Tűz és Jég dala könyvekről, kiváncsi vagyok rájuk!
Kérdés : kinek melyik a kedvenc karaktere a sorozatból?
Nekem : Havas Uraság!!!


#9

Köszönjük hogy megosztottad ezt velünk, eszméletlen vicces volt !
:joy:


#10

Are you a fan of the Pikachu? :joy::joy::joy:


#11

Örülök hogy segíthettem. :smiley:


#12

Én is fannak tartom magam ,habár a könyveket én sem olvastam viszont annál jobban tetszett a sorozat maga filmben :smiley: Muszáj volt hagynom egy kommentet :slight_smile: ,mert nagyon tetszett a “beharangozó”

Közeledik a tél !


#13

HaLó!
Én is fan vagyok, olvastam mind az 5 könyvet és azon “kevesek” egyike vagyok aki jobban várja a könyvet mint a sorozatot. Emellett meg kell említenem azt, hogy sokáig ez volt a kedvenc sorozatom. Addig amíg nem láttam a Band of Brothers-t , az HBO és a világ legjobb sorozatát. Ettől persze ugyanolyan jó a GoT.


#14

Talani!

Ugyan a Trónok harca könyveket nem olvastam, de ez az egyetlen sorozat, amit követek. Emellett igazad van. A Band of Brothers az univerzum egyik (ha nem) legjobb sorozata, és a legjobb háborús film is egyben. Már 4-szer néztem végig és nem tudom megunni.


#15

Ha követed a sorozatot akkor nagyon tudom ajánlani a könyveket. Imádni fogod és rengeteg új sztorit ad még hozzá az alapsztorihoz.


#16

Daenerys Targaryen :blush:


#17

Köszönöm. Szerintem csak akkor fogom elolvasni a könyveket, ha már vége lesz a sorozatnak.


#18

Huh bocsi h csak most válszolok. NA szóval: a könyvek! Egy szó: Zseniális! Kell idő amíg hozzászokik az ember a történetvezetéshez (na meg a terjedelemhez - a legrövidebb is kb 850 oldal), ugyanis az nem “lineáris” úton halad a cselekmények kibontása, hanem szereplőnként. Értsd úgy, hogy minden fejezet egy-egy szereplőről szól, azonban a csavar ott van, hogy időben nem követik egymást. Ez okozhat egy kis kavart. Azonban maga a stílus kárpótol mindenért. Tényleg rendesen meg van írva. A karakterek rendkívül ki vannak dolgozva ( pl. azt is olvassuk h adott szituban mit gondolnak), ami által még jobban beszippant. És valahogy minden fejezet cliffhanger-rel ér véget :smiley: Ezért is csalódtam, hogy még nem jött ki az új könyv (amiben elvileg tök máshogy fognak alakulni a dolgok, mint a sorozatban) :smiley:
Ha kijön, tuti elolvasom azt is.

Még egy utolsó dolgot jegyeznék meg, ami tök jó lenne, ha összejönne: HAVAST A TRÓNRA!!!


#19

Jómagam is nézem a Game of Thrones-t és nekem is nagyon bejön. Alig pár hete kezdtem de teljesen beszippantott a könyveket még nem olvastam de lehet azoknak is nekiállok.A kedvenc karakterem Jon Snow és Daenerys Targaryen
u.i.:Nézi akárki rajtam kívül angolul? Ha nem akkor ajánlom mert minden sokkal jobban hangzik úgy (p.l.:Havas Jon,Jon Snow) Tisztelet a kivételnek!
Winter is coming!


#20

Szerintem elég sokan úgy nézik :smiley:


#21

Én most olvasom a könyveket :smiley: mire kijön az uj évad elszeretném olvasni mindegyiket csakhát miaz az 5000 oldal :smirk: