Túl sok a por!


#1

sziasztok!

nektek nincs olyan problémátok, hogy túl sok a por a egy szobában?
én ezzel küzdök egy ideje, hogy túl sok por száll a leveőben. hiába törlök le mindent kb 1 nap után, mintha nem is csináltam volna semmit. van ötletetek valami megoldásra? valami légtisztító cucc? vagy mi?


#2

Vannak légszűrők ilyen célokra, kisebb nagyobb mértékben. Légtér méretei alapján érdemes választani elsősorban.


#3

szépnapot ! Nekem is ez a problémám am rengeteg sok por van a szobámban állandóan valamikor lusta vagyok törölni valamikor meg letörlöm de unom mert nagyon gyorsan jön a por… csak tudnám hogy honnan a szarból :D…


#4

tudsz esetleg linkelni egyet? esetleg ajánlani?


#5

Beírod mit keresel (légtisztitó) a google ba és meg fogod találni, as simple as that…


#6

Amit @SutkeXD mondott. Személyes tapasztalatom nincs ilyen kütyükkel, de mint a legtöbb levegős nyenyerét, nézd meg hogy mekkora légmennyiséghez ajánlottak a bizonyos típusok. Bár talán egy nappali / hálószoba mérettel mindegyik meg kéne hogy bírkózzon.


#7

Légkondik is szűrnek manapság, a modern hővisszanyerős szellőztetők szintén… az internet tele van mindenféle okossággal, barangolj, fedezz fel.


#8

@SutkeXD @sutyomatic igen, nem is azt akartam, hogy helyettem keresgéljetek, hanem azt hittem, hogy van tapasztalatotok velük. De köszönöm a segítséget!


#9

Miután kinéztél egy adott modellt, vagy egy adott termékcsaládot az után inkább van értelme kérdezni. Addig is túl általános a kérdés szvsz.