TheVR Fórum

Twitch account csatlakozási probléma

Sziasztok. Tegnap csináltam amazon accountot, a twitch prime miatt és aktiváltam a prime-ot. Eddig ezzel nem volt probléma, viszont amikor csatlakoztatni szeretném a twitch-et az amazon accountomhoz. A legutolsó lépésnél amikor már csak tölt hogy összecsatlakosztassa az accountokat, amikor betölt azt írja ki, hogy nem engedélyezheti a prime-ot a twitchemen. Már írtam supportnak is, de abban sem vagyok biztos hogy válaszolni fognak, mert maga a twitch supportja jött be ami viszont streaming support nem pedig account ahogy nekem lejött.

Sziasztok! Ha nem baj én is itt kérdezek. Hogyan kell összekapcsolni a psnetwork és twich profilokat? Igazából egy olyan setupot szeretnék ahol le tudom cserélni a laptopomat egy tabletre mert már nem kell játékra, és ezért úgy képzeltem hogy én is lapboard+bill+egér setupot is rakok a ps-re és a twichet is ps ről fogom kezelni, igazából ezért kell inkább a bill. mint a játék miatt (chatelni).

Szia! Úgy emlékszem, hogy ps-en be kell lépned a twitch-be és ott rá tudsz menni a bejelentkezésbe, ez után látni fogsz egy random generált kódot és telefonon meg kell nyitnod a twitch appot, vagy talán ps-en ki is írja a linket ahova be kell írnod azt a random generált kódot, és ha ezzel megvagy akkor elméletileg be is jelentkeztél.

1 Like

Köszönöm! :+1: