Twitch alkalmazás okos TV-re


#1

Sziasztok!
Van valakinek bármi infója a témáról, hogy lesz-e ilyen vagy hogy mikor?


#2

Samsung Smart tv-re létezik egy githubos projekt, komplett leírással, amit a következő oldalon találsz: https://github.com/mkvd/smarttv-twitch


#3

Az újabbakra (tizen 3.0) pedig itt:

Sajnos nekem az utolsó lépés körül valami félrecsúszott. Egy jelszót kért amit meg is adtam, de nem fogadta el. A napokban nekifutok mégegyszer.
Alternatív megoldásként most a TV Cast-ot használom az egész egyszerű, viszont kényelmetlen.


#4

Ezek sajna nekem nem működtek. Ahhoz képest, hogy okos TV túl sok alkalmazással nem halmoznak el…
Mindegy ameddig nincs tolom ps4ről. Talán még jobb is. A smart tv-s alkalmazásokat nem mondanám hibamentesnek. Van, hogy a youtube meg a netflix is megszédül kicsit.


#5

Nekem egy UE40 JU6000 van és tökéletesen működik, de ne bánkodj hogy nem ment fel mert iszonyat buta az app :joy:
Oké nem lehet bejelentkezni, nem gond, de hogy rákeresel a csatornára és kiírja hogy offline és viszlát… vodokat még nem nagyon találtam meg(szerintem nem is lesznek meg). szóval kb akkor jó ez az app ha semmi más nincs a lakásban csak a tv :slight_smile: De még utána olvasgatok picit, de összegezve eddig elég lehangoló.


#6

Egy ideje küzdök vele én is a samsung TV-n… de egyelőre tényleg nagyon buta… Tudtok valamit lesz e ezen fejlesztés/javítás?


#7

Hello mindenkinek!
Én nemrég szeretem be egy 4k LG smart tv-t és sajna itt sincs app. De találtam egy egyszerű megoldást.
Telefonról át lehet küldeni az éppen nézni való live-ot, vod-ot.
A program ha jól tudom több tévéhez is működik.
Android Link: Video & TV Cast
IOS Link: Video & TV Cast

UI: A tv re is le kell szedni a storeból a app-ot.
Nekem eddig ez tökéletesen működik. :slight_smile:


#8

Sziasztok!
Remélem sokan keresitek még a megoldást, én most találtam meg, és megrökönyödtem, mivel a Google keresés nem vezetett semmire.
Van hivatalos, jól működő Twitch alkalmazás Samsung Smart TV-re!
Belépsz az alkalmazásokba és rákeresel, vagy böngészel a videók kategóriában és ott van. Sehol máshol nem láttam még, hogy írták volna. Csak ezért regeltem is ide a fórumra :slight_smile:
A működésről annyit, hogy bejelentkezni vagy csetelni nem lehet, de elmentheted a kedvenc csatornáid, vagy szűrhetsz játékok, nyelvek, kategóriák alapján. Elég korrekt.
Terjesszétek!


#9

Szia! Mindegyik Samsung Smart TV-n müködik a hivatalos Twitch app vagy csupán bizonyos modelleknél? Szeretnék a napokban Samsung Smart TV-t venni és ez sokat számitana nekem! Köszi a segitséget!


#10

F szériáson biztos nincs, J szériáson már biztos van. Ha új tévét veszel, akkor kell, hogy legyen rajta, mivel már az M-nél tartunk. Ha használtat, akkor J-t, vagy annál újabbat. Lehet, hogy tudod, de inkább leírom. A sorozatszám a Samsungnál így épül fel:

  • UE vagy QE: LED vagy QLED
  • képátló hüvelykben
  • szériaszám, ha U van mögötte, akkor UHD felbontású
  • verziószám

Pl. az UE49MU6402 az LED, 49 colos, M szériás, UHD.


#11

Köszi szépen a magyarázatot! Sokat segített!


#12

Üdv!

Vásaroltam pár hónapja egy LG UK6300MLB 4K (webos4) TV-t.
Sok keresgélés után találtam egy ‘GameStreams’ nevű alkalmazást ami a régebbi (webos3) tökéletesen működik. Az appstore-ból lelehet tölteni. A hivatalos közleményük az újabb TV-k támogatására :

Gamestreams is not available for WebOS4, and most likely never will be . WebOS4 is using 2017 version of Chromium (development version) in background that is causing a bunch of problems, we have tried to find workarounds but at this point we stop development.

Ennek örömére a githubot tekertem, hátha lesz valami működő dolog. Nem találtam, minden alkalmazás a twitch iframe embedding-et használja ami a probléma oka, a chromiumon dobálja az errorokat meg persze hatalmas memory leaket produkál.

Csináltam egy alkalmazást, proof of concept-nek tökéletes, de ebben a formában nem lehet az appstore-ba publikálni. Sok fejlesztést igényel még, de van működő app.

Ha van más webos4 tv tulajdonos, érdekelne hogy ők hogyan oldják meg a Twitch nézését.