Twitch chat probléma


#1

Sziasztok!
Van egy elég egyedi problémám a twitchel. A baj ott kezdődik, hogy twitchen bármelyik ismétlem bármelyik stream chatbe írok( még a saját streamem chatjébe is) nem látszódik másoknak, hogy írtam!
Tegyük fel Happy Hourba beírom hogy sziasztok vagy bármit és nézem a streamen a chatet amit az adott streamer lát ugye kis ablakba ott nem jelenik meg hogy írtam!
Ez nagyon szomoru és nem találok semmi féle megoldást.
Előre is köszi!


#2

#3

Köszi a választ megpróbálom amit írnak :slight_smile:


#4

Nem igazán ír a twitch support vissza, küld egy automata válasz levelet de az nem az én problémámat írja le viszont ott van a levél alján hogy ha bármi probléma van ezen túl is akkor írjak rájuk.
Rájuk írok és megin ezt küldik ez és ez így megy már 3 napja :frowning:
Nem tudom mit tudok tenni.


#5

Nekem is ilyen problémám van munkahelyen (a chatet egyáltalán nem látom csak VODnál, valamint ha van másik szoba létrehozva azt látom és tudok is írni bele). Support se igazán tudott segíteni. Valószínűleg valamelyik port van letiltva amin a chat megy (legalábbis nálam) és emiatt nem látom.
Én már elengedtem, de remélem nálad lesz rá megoldás. :slight_smile:


#6

Lassan én is elengedem, annyi lehetne a megoldás nekem hogy új accot csinálok csak azt nem akarok mert ezen van prime + követők mert streamelgetek néha kicsit!


#7

Új accal működik egyáltalán?


#8

Valószínű igen mert ez csak global acc ban nekem legalábbis !