TheVR Fórum

Twitch és Youtube csatorna tiltások és azok anomáliái plusz alternativák

Figyelem! Miellött bárki elolvassa ezt ez nem egy rémisztgetés,ez sajnos már megtörtént tényekre alapozva foglalkoztat engem és persze sok már youtubert is.

Ebben a témában szeretnék egykicsit arról besélgetnék veletek,hogy neketek mi a véleménytek a twitch bannoknal kapcsolatban.Mi lesz a TheVR-al egyszer ha ne adj isten vegyszer valami olyat mondanak véletlenül a srácok,ami esetleg nem tetszik a twitch-nek vagy a youtube-nak.Remélem nem lesz ilyen biztos vagyok benne hogy ök is figyelnek rá hogy ne legyen ilyen.De ha mégis akkor ti meg én is követitek őket oda is.

Itt egy nem rég történt példa Dr.Disrespectel mivel nem régen végleges tiltást illetve,csatorna törlést kapott twitchen nem ez volt az elsö letiltása,de most úgy tünik hogy az utolsó is.Szerintem a David Icke rész nem tetszett a twitchnek…Az hogy miért azt nem itt beszéljük meg.

És itt van általam már ismert alternativák a streamelésre élö közvetitésre,video megosztásra.

Élö közvetitités
dlive.tv (Terljesen ingenesen használható,kripto érme alapú,sokkal többféle témájú csatorna elfér rajta mint twitchen)
Mixer is lehetne de az most mr.microsoft épp most lövi le ahogy hallom,de az is lehet hogy ez nem igaz.Erröl nem tudok sokat.

Video megosztás.
bitchute.com Ingenyesen nézheted,korlátozott lejátszási lista egyéb.Egyenlöre még egy része fizetös például a videók bizonyos számú feltöltése naponta.Böngészőbül elérhető illetve android alkalmazása is van.
lbry.tv Saját kripto érméjével rendelkezik,és egy kis asztali és android alkalmazásal is,lbry csatorna szinkronizálható youtube csatornával is és felkerülnek régi és uj videók is egyaránt,üj videók szinte azonal.A fejlestzésében bárki seegithet szerintem aki ért a webolal szerkeztéshez,vagy iráshoz.Discordon is megtalálhatóak,saját tapasztalatom alapján segitökészek.Érdemes egy amolyan biztonságiu mentésként gondolnotok rá enni nem kér és a szabad vélemény nyilványitás az alapja ennek a video illetve szöveges cikk megosztónak.

Támagatásra ott van a patreon vagy más bankok mint skrill,paypal-t én elég kötöszködösnek tartom.A kritobankokat még nem is írtam.

Ennyi lenne a regényem “röviden”.Ti mit gondoltok erről illetve azokról az alternativákról amiket írtam?

Szerintem visszakonyorgi magát hisz nem kis streamer volt es alltalaban a nagyoknak többet élneznek.
Igen a mixernek annyi, de a DLIVEn kívül egyikről se hallotam soha.

Valószínűleg én vagyok tompa, de mi is a célja a topic-nak? Csak véleményekre vagy kíváncsi? Mert egyikünké se befolyásolja azt, hogy “mi lesz ha”.

1 Like

Üdv! Az hogy banolták az arcot annak lehet 1000 oka…Sztem nem ettől fog megváltozni a kultúra és a szubkultúra hozzáállása. Minden topicnak lehet 2 tábora, egy támogató és egy ellenző. minden lehet megosztó… Ettől még az egyének dönthetnek úgy hogy nem mennek bele a szardobálásba meg a trollkodásba és lehet ellentétes véleményeket is emberi hangnemben egyeztetni. Sajnos egy posztmodern, képmutató, píszískedő (PC) társadalom tagjai reagálnak minden platformon is…őket kéne helyre tenni.

Nem nagyon számít ha valakit kitiltanak, mindenki pótolható, van ezer másik jelentkező minden egyes nézett ember helyére.

Beszélni egy témáról nem csak egy-egy streamer tud, hanem nagyon sok másik is. Főleg, hogy amiről beszélnek a streamerek, köztük a TheVR is, igazából nem is értenek az adott témához, a dolgokhoz amiket reklámoznak szintén nem értenek, valószínűleg a legtöbb terméket akkor látják életükben először, amikor megkeresi őket az adott gyártó vagy forgalmazó. Így főleg nem nehéz helyettesíteni a streamereket ha netán kitiltanák őket. És mondom mégegyszer itt most általánosságban a streamerekről beszélek, de ezek alól a TheVR sem képez kivételt.

Ha nem lenne TheVR, akkor néznének az emberek mást, ennyi.

Ugyanez ráhúzható egyébként a TV-re is. Te a Harry Potter-t nézed nem a TV2-t. Ha a TV2 megszűnik és másik csatorna adja le a filmet azt is megnézet.
Vagy ha magukról a műsorvezetőkről beszélünk… Hát láttunk már olyat szerintem, hogy lecserélődött egy műsorvezető. Attól még a műsor megy tovább. :slight_smile:

5 Likes

Ha megszünik a TheVR akkor mindenki megy Nessaj-hoz. :smiley:

most komolyan ennyire nem értitek a Doktor munkásságát??? … szerintem a világon egyik streamer se kapott annyi perma bann-t mint ő aztán végül sose lett perma … EZ IS egy marketing fogás mind a Dr mind a Twitch részéről
már nem emlékeztek amikor live-ban kapott perma PUBG bann-t mert nem fért fel egyik társa a motorra és lelőtték? … komolyan naív aki ennyi után még mindíg bedől ennek

1 Like

Amit leírtál az TELJES MÉRTÉKBEN IGAZ …

DE és itt egy nagyon fontos és nagybetűs DE!

Ha van kivétel aki nemcsak a tartalommal csábította maga mellé a nézőket akkor az a Doc. Egy teljesen egyéni karakter és páratlan stílus az arc… NEM feltétlenül pozitív a karaktere de azt senki nem tagadhatja, hogy karizmatikus és VALÓBAN egyedi…

Nem feltétlenül viselem el a stílusát nagymértékben, de amit megkell adni azt megkell adni…Ő az aki valami egyedit is visz az egészbe ami másnak ebben a formában nem menne.

1 Like

A VR naggyon kicso hal ahoz, hogy annyira odafigyeljenek rá…főleg, hogy nem is angolul streamelnek.

A Twitch egy VICC! Az nembaj, hogy mai napig csaknem félmeztelenül streamelnek egyes hölgyemények IGENIS megszegve a Twitch saját erre vonatkozó szabàjzatát, a csomó nyálcsorgató kanos kis looser aki a Twitch-nél a bannokat osztja ezekkel mégis kivételez.

Az általad felsorolt “megoldások”-al nemtudom mi volt a célod… Attól, hogy xy eltűnik egy platformról a harmadrangú “megoldások” nem válnak népszerűbbé.

HA valaki igazán népszerű és azért nézik amit Ő ad a tartalomhoz akkor ugyanúgy követnék egy saját megoldáson keresztül is.

Őszintén ha valaki akkor a Doc megtudná játszani, hogy a saját weboldalán keresztül streameljen és ne függjön más szabájaitól…

3 Likes

Az biztos lehet azt is teszi majd hogy lesz saját oldala.Az alternativákal egyrészt az is volt a célom hogy aki nem ismeri még az ismerje meg azokat.

Egyébként meg itt egy kis frissités.

Ez friss volt a tegnap reggel :rofl:

:slight_smile: Szerintem bárhová követnék az emberek…

1 Like

Ezt én kétlem, bármennyire is egyéniség a Doc, Ninja és Shroud mixer váltással is ez lett volna a cél és láttuk, hogy a nézők 85% nem követte őket.

1 Like

Az még nem jelent semmit lehet hogy az ö közömnsége meglepne téged is.

Az nem jelent semmit? Lol.

1 Like