Twitch Mentor

Sziasztok!
Streamelésbe akarok a közeljövőben bele kezdeni, ebbe most bele is fektettem nem kevés pénzt, hogy meglegyenek az alapfeltételek. Viszont szükségem van egy olyan tapasztalt streamer segítségére, aki el tudna látni tanácsokkal, technikai supportal. Semmi olyat nem kérnék hogy valaki engem reklámozzon, nézettséget szerezzen, ezt a saját erőmből szeretném megvalósítani. Olyanokban kérnék segítséget, hogy hogy alakítsam ki a műsor felépítését, mire figyeljek oda stream közben, előtt és után, mi az ami még esetleg nekem nincs meg a kezdéshez és kellene, és hasonlók. Ha valaki lenne olyan kedves, és segítene elindulni az utamon annak nagyon hálás lennék. Ha te ilyen ember vagy, kérlek írj nekem üzenetet. Köszönöm ha végig olvastad. További szép napot/estét!

1 Like

Figyelj, szerintem kezdj neki most. :smiley: Hova halasztod? Nincsenek alapfeltételek (amúgy vannak, de most nem ez a lényeg :smiley: ) Vágj bele, aztán ha sikerül előrehaladni, akkor majd építed tovább.
Ha jól fogod csinálni, akkor biztos lesz, aki melléd áll, segít, minden, de 0 nézővel nincs szükséged most szerintem ilyen emberre.

2 Likes

Mit takar a nem kevés pénzt fektettél bele?
Kb kell egy gép ami alkalmas streamre/gamingre meg egy webkamera aztán csókolom.
Többit meg hozza az előadásmód/játék tudás.

2 Likes

Szia! Maga a gép nem kevés pénz volt. :smiley: Emellé ahogy mondtad vettem egy webkamerát, egy normális mikrofont. Kialakítottam hozzá a szobámban egy részt, ahol csinálhatom, meg egy nagyon alap világítást vettem. :slight_smile: Jövőhéten mindenképp bele fogok kezdeni, csak szeretnék már az elején minéltöbb hibát kiküszöbölni. Tudom, most még ezekkel nem nagyon kellene foglalkoznom, csak csinálni, de ha csinálok valamit azt szeretem jól csinálni. Tudom, ez az én saját hülyeségem, de sajnos vagy nem sajnos ilyen vagyok.

2 Likes

Én nem vagy streamer, de ha belevágnék egy ilyenbe mindenképpen csinálnék egy próbát, és visszanézném.

2 Likes

Yt: csontigaming
régi motoros a srác. Régi rust-os videókon nem is látszik, csak a hangja van. Nézd egy kicsit az ősvideóit. Azokból többet fogsz tanulni, mint itt az összes tanácsból.

2 Likes