Twitch nézőszám?

Végig figyeltem. Streamlabs obs szerint 2,3,4,5 változóan. A twitch végig 1 nézőt írt. Ami kizárt, mert egyszer nézem én telón a közvetítést, hogy lássam a chatet, plusz egy ismerős végignézte, írkált is nekem a chatbe. Ez kapásból kettő.
Stream végén jöttek az email elemzések, streamlabs obs átlagos nézőszám 3, twitch szerint 1. Ez miért van?

Szia, a géped és a telefonod valószínűleg 1 ip címről van így azt a twitch egynek veheti míg az obs 2-nek, ha az obs a gépedet, a telód és a haverodat is számolja megvan a 3, míg a twitch csak a haverodat számolhatta így jön ki az 1.

1 Like

Két eszköznek nem lehet ugyanaz az IP címe, de ki tudja lehet kitaláltak valamit, hogy szűrjék a megnyitom többször, hogy több nézőnek tűnjön streamereket. Mindenesetre nem hinném, hogy ez olyan dolog, amin fenn kéne akadni, amíg arról van szó, hogy 1-et ír, vagy 2-t jelentéktelen.
(Ha a hostot amúgy kivonja, és be vagy jelentkezve mobilról is, akkor nyilván ki fogja azt is vonni)

Furcsa, nekem ugyan az a 2 ip cím ami úgy kezdődik hogy 78…, megnéztem fiberhost.hu-n

figyelj, ugyanazon a routeren van akkor egyezik az ip-címe, nekem is ha felmegyek itthon a 1# routerünkre telefonommal + a pcm abba van bekötve akkor egyezik az ip-cím így értette gondolom

1 Like

Igazából korábban nem jelentkezett, és azóta sem, szóval csak valami ilyen egyszeri dolog lehetett, igy azt hiszem nem tulajdonítok neki több jelentőséget.