Twitch Prime fel/leiratkozás tanácskérés

Sziasztok! Az érdekelne, hogy ha feliratkozok Twitch Primera akkor egy idő után le is tudom mondani? És ha igen akkor azt bármikor vagy kötött időnként?
A másik kérdés az hogy ti melyiket ajánljátok: A sima feliratkozást vagy pedig a Twitch Primeot?
A válaszokat előre is köszönöm!

Ha “NINJON” akarsz lenni ott meg van adva hogy mennyi hónapot fizetsz elő és ha előfizetsz akkor tudod állitani hogy szeretnéd-e automatikusan hosszabbítani vagy sem.
Gondolom a Prime-nál is valahogy így lehet

Köszi, csak azért kérdezem mert a Primenál az első 6 hónap 3 euró és utána 6 euró

Prime-ot persze le tudod mondani, nem a lelkedet veszik, nincs hűség sem :slight_smile: Alapból ezek megújuló (recurring) előfizetések, szóval a köv havi forduló előtt időben kell cancel-t nyomni rá. Arra kell még figyelni, hogy ne annual (éves) legyen, hanem havi.

@BanisHead prime-nál csak egy hónap feliratkozás van twich csatornára, utána ismét fel kell iratkozni, nem újul meg.

2 Likes

Szia!
Te hol látod azt hogy 6 hónap csak 3 euró? :smiley:

mármint havi 3 eur.

"Enjoy exclusive Amazon Originals as well as popular movies and TV shows. Introductory price of €2.99 per month for your first six months. "

https://www.primevideo.com/

1 Like

Így már értem. Köszönöm :wink:

Üdv! Egy olyan problémám lenne, hogy szeretnék leíratkozni Twitch Prime-ról, de sehogy sem tudok. Kerestem mindenütt a lehetőségét, de nem találtam erre vonatkozóan semmi célreavezetőt.
Akinek esetleg lenne tapasztala ebben, kérem ossza meg velem.

Update: Amint leírtam ezt a bejegyzést, megtaláltam! Ha esetleg másnak is problémát okoz, itt megtalálja!

1 Like

Sziasztok!
Kis dilemmában vagyok, a feliratkozásomat szeretném meghosszabbítani a fiúk csatornáján twich prime-mal, de a rendszer nem engedi, mivel a kártyás feliratkozásom még aktív, ha lejár a feliratkozásom és rá egy napra feliratkozok prime-mal, akkor elveszítem a sub badgem vagy nem?
A válaszokat előre is köszönöm!

Ha jól tudom egy ideje már az összes feliratkozást nézi a rendszer és nem csak a folytonost,tehát pl ha valaki egy évben 3 egymást nem követő hónapban feliratkozik az ugyanúgy megkapja azt a badge-t mind aki 3 hónapot zsinórban iratkozik fel.Azért várj még hogy más is megerősítse de nálam asszem a Geek&Sundry csatorna feliratkozásnál már ez működött. :slight_smile:

Megmaradt a badge, bár mondjuk azt nem értem, hogy miért nem lehet hosszabbítani a feliratkozást prime-al, miért muszáj megvárni hogy lejárjon a kártyás…

Mert a Prime-al minden hónapban meg kell hosszabítani mivel nem egy specifikus feliratkozást kapsz hanem egy ingyen feliratkozást amit neked kell eldöntened melyik csatornára használsz fel. :slight_smile: