Twitch Prime hiba

Sziasztok. Olvasgattam itt a fórumon több helyen is a Twitch prime előfizetés problémájáról. De nem találtam megoldást.
Beregisztráltam az amazon Prime-re, és ott azonnal történt is levonás(!). Elengedtem mert nem az ingyenesség miatt regisztráltam.
Amazon prime videon megtudom tekinteni a prime tartalmakat, de nem engedi a twitch accountomat összekötni vele.
A betöltőképernyő(lentebb) küld egy értesítőt smsben “Kártyás vásárlás/zárolás - 1, 55 usd amzn digital us. (számok) amzn digital. (a kártya adataim).”
Majd a legközelebbi próbálkozásnál: újra kapom az smst így
" kártyás vásárlás/ zárolás STORNO +1,55 usd (és a többi és a többi) "
Esetleg valakinek valami ötlet?
Előre is köszönöm. Szép napot.

1 Like

Sehol nem tájékoztat, hogy a próbaidőszakra le fog vonni nem tudom hány eurót. Szerintem felháborító, hogy így verik át emberek százezreit. Undorító…
Még szerencse, hogy nem volt a kártyán pénz. Le is tiltottam utána az online vásárlást a kártyán még jó, ugyanis még napokkal később is próbálkozott, miután töröltem a kártya adatait a profilomban. Persze ők nem tárolják a kártya adatait, azért tudtak még utána is próbálkozni…

Persze azt nem írhatja ki az oldal, hogy nem tudtuk leszívni a kártyádat ezért nem kapsz próbaidőszakot, inkább csak tölt és nem engedi összekötni a profilokat :smiley:

1 Like

Az ugye megvan, hogy azt vissza is utalja mert ezzel teszteli, hogy valid-e a kártya.

1 Like

Ha otp-s vagy akkor állítsd be az virtuális v online költési limitet utána elv jó lesz.

1 Like

Abban esetleg tudnál segíteni, hogy hol tudom megtenni?

Ez rendben is lenne, ha előtte tájékoztatna. Ha leírta volna, hogy szükség lesz 1 euróra elbattyogok a bankba és feltöltöm a kártyát. Arra meg hogy számítsak, hogy visszaküldik, ha még arról sem tudtam, hogy le fog vonni.
A google adsense is hasonló módon ellenőrzi a kártyát, de mielőtt ezt megteszi leírja értelmesen mit fog tenni és miért. Ezután levon 10 forintot, nem többet. A spotify és a HBO próbaidőszakkal is éltem már, de ott nem volt hasonló probléma.

A kártya adatainak tárolása meg még mindig magyarázatra szorul.

Az OTP direkt kezelőfelületén a bankkártya beállításainál.