Twitch reklámok

Korábban egy-egy live alatt a kezdésnél lement egy reklám, de utána a live alatt nem volt több. Kb 2-3 hete viszont teljesen random időpontokban, kb óránként 2x a live alatt is bedobja a reklámokat. És a korábbiakkal ellentétben nem egy reklámot, hanem legalább kettőt. Van, hogy közvetlenül egymás után 2x ugyanazt…
Természetesen kibírom, hiszen a csatornát támogatja!
Csak érdekelne, hogy másnál is megvan e ez a változás, vagy esetleg azzal van összefüggésben, hogy Németországból nézem (a reklámok is fritzek természetesen…)?!

Nálam ez még nem jelentkezett! De biztosasan nem amiatt mert Németországból nézed!

Ezek a reklámok a Twitch platformot támogatják, ez nekik bevétel.
A csatorna tulajdonosai még mindig nem indítanak reklámot. A reklámok alól a prime vagy egy sub mentességet ad. (Ezért éri meg.)

Senki nem írta, hogy ők indítanák. De köszönöm, hogy a kérdésre meg sem próbáltál válaszolni. Tisztában vagyok vele, hogy a feliratkozás esetén nem lenne reklám… :smiley:

Elnézés én csak leszögeztem. Plusz ott a megoldás a sub. Az bármely országból mentesít és nem kell látnod.
Az ország is számít, hogy van-e egyáltalán piaca ennek és van-e több hirdető.

(Ingyenes megoldás pedig a blokkoló.)

1 kedvelés

De akkor ezek a reklámok csak a platformot támogatják?? Csak mert azt írja a reklám felett, hogy a csatornát (is) támogatja. / Természetesen a feliratkozás lenne a megoldás. Ahogy meg tudom oldani, meg is teszem /
Blokkolni természetesen nem fogom, hiszen ha a platformnak jó, az a srácoknak is az. Egyszerűen csak furcsa volt a változás és az, hogy kiváló érzékkel mindig akkor jön be a reklám, ha valami bejelentés van :slight_smile:

Tudomásom szerint a csatornát csak közvetetten támogatod vele, mármint olyan értelemben, hogy ha a platform fejlődik azzal a csatornának is jobb lesz.
Országonként, (de lehet inkább nyelvenként) változik, hogy ilyen reklám megy, mert ott van létjogosultsága csak.

Természetesen megértem, hogy mit mondasz. :sweat_smile:TV-t is pont ezért nem nézek, mert már pofátlan módon csinálják.

Nem tudom a hátterében mi lehet, de az tény, hogy ha sub-bal kiváltod a reklámmentességet, az nekik jobban megéri, mintha végignéznéd a reklámot. A reklámmal a platformot, egy prime-al szintén a platformot, míg egy subbal a platformot is és az adott csatornát is.

1 kedvelés

Az semmi, én most az USA-ból szoktam visszanézni a live-okat a twitchen, itt kb 5 percenként jön be egy 10 másodperces reklám, fél óránként pedig egy több perces ami viszont elnyomható. Úgyhogy az óránként 2-nek kifejezetten örülnék. :smiley:

Amikor visszanézek valamit amiről lemaradtam, nálam is kb ez a helyzet. De én az élő adás alatti reklámokról írtam. :slight_smile: Ami azzal is jár, hogy nem vár meg a HH téma, vagy az adott játékmenet, hanem ez a kis idő kiesik. :slight_smile:

Twitch Partnerek már részesülnek a reklámbevételből. Az Affiliate-ek nem. Megéri Prime-ot venni, mert az is lekapcsolja, viszont beszámolja a megtekintések közé, ha nincs adblock. De ha úgy veszed a Prime a starter időszakban 3 USD, fél év után 6 USD lesz, az először 700-900 forint és 1500-2000 forint között alakul, ha sokat néz valaki Twitch-et, bőven megéri csak erre beruházni. Mint egy előfizetős csatornára beruházni TV esetén.

3 kedvelés

Én most kezdtem el tapasztalni ezt a jelenséget. Stream közben nekem elég idegesítő a Twitch részéről ez a megoldás, főleg HH közben amikor hallgatnám és kimarad 2 perc. Tudom, hogy ez is hozzátartozik ahhoz, hogy a Twitch úgy működjön ahogy de jó lenne ha másfajta kevésbé tolakodó módot találnának rá. És Adblock sem szedi ki.

1 kedvelés

Ha már újra feljött a téma akkor engem is érdekelne hogy mi történt a twitch-el? Azzal idáig semmi bajom nem volt ha feljött 1-2 reklám X percenként, mert tudtam hogy az adott csatornán nem vagyok feliratkozva és ez ezzel jár. De az elmúlt 4-5 napban már ott is reklámokat nézek 30 percenként ahol feliratkozó vagyok. Valakinek esetleg valami ötlete?

Android tv-n a twitch alkalmazásban nincs reklám :smiley: