TheVR Fórum

Twitch Renew date/recurring date

Sziasztok!

Egy technikai kérdésem lenne a Twitchel kapcsolatban: ugyan arra a csatornára vagyunk feliratkozva az egyik barátommal. Nekem “Sub renewal date” szerepel a feliratkozás infók alatt, illetve a Twitch walletnál is megjelenik, mint megújuló előfizetés. Neki “Recurring Sub continues” szerepel a feliratkozás infók alatt, és a Twitch walletnál nem szerepel, mint megújuló, pedig minden hónapban folyamatosan sub-ol az illető. Tudja esetleg valaki, hogy mi a kettő között a különbség? Lehet gyermeteg kérdés, ugyanakkor feltételezzük, hogy van a kettő között különbség.

Köszi előre is! :slight_smile:

Van folyamatos sub, ami automatikusan vonja a zsetont a másik meg szól ha lejáróban és te újítod meg minden havonta / mikor lejár az előfizetés.

1 Like

Köszi szépen!

Annyit szeretnék még kérdezni, hogy hol/mikor lehet váltani az automatikusan megújuló és manuális opció között? Jelenleg csak annyit dob fel, hogy “ismétlődő előfizetés megszüntetése” (ez a nem automatikus esete). Akkor, amikor manuálisan újra megújítaná? A Twitch súgó oldala nem túl informális …

FYI mindegyik standard, sima sub, egyik sem Twitch Prime.

Szvsz attól függ milyen fizetési metódus van megadva hozzá. Ha nem olyan ahonnan tudja vonni, vagy nincs rajt egyenleg akkor van ez a differencia.

1 Like