TheVR Fórum

Twitch streamemen késik egy két játék hang!

Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy egy két játéknál egy óra vagy 2 óra játék után elkezd minimálisan késni a hang a streamemen! Elöször a Red Deadnél volt ilyen de azóta a Cyberpunknál és a Valheimnél is előfordul állandó jelleggel! OBS-en keresztül streamelek plusz az én fülemben rendesen megy a hang de akik nézika streamet azok jelzik álltalában a késést! Viszont az én hangom ugyan úgy jó aq streamen is! Csaka ajáték hangok valamiért elcsusznak! De LoL vagy más játékoknál meg nem! Mi lehet a probléma vagy mi nem tetszik az obsnek amitől lehet ez a csúszás egy-eyg játéknál?

Légyszíves írd le hogy milyen géped, neted van. Illetve hogy milyen beállításokkal streamelsz.

Csáó!
I7 6700K 4.00Ghz , 2X16GB 2400Mhz DDR4, Palit GTX 1080 DUAL OC 8GB GDDR5 . 1 240es SSD meg egy 2TB os sima vinyó! Táp:Approx 700W és CoolerMAster Hyper 212 Cooler ! MIndent leírok ha tudsz rá megoldást! Illetve egy kérés pontosan mi érdekel stream beállitásokkal kapcsolatban! Hang vagy mi azon belül? Mit linkeljek belőle?Vagy akár fényképezzek le!Nem tudom melyik a jobb. Ja és Digi 100as netem van. De mondom az a vicc benne hogy nem minden játék csinálja! Phasmofobia ,DBD ,LOL ,FORTNITE,PUBG és még jopár játék nem.Ahol észre vettem : COD,Cyberpunk ,Red dead redemption2, és most VAlheim sajnos! Köszi előre is a segítséget!

És HYper X fülesem van ennyi azt lehagytam! :slight_smile: Remélem tudsz nekem valami jót mondani! :smiley:

Akkor nemtud senki semmilyen megoldást nekem erre a problémára??? :frowning:

Hello

A hőmérsékletek rendben vannak?
A Hang beállításnál miért van 3 kocka bepipálva?
Látom, hogy a videókártyáról streamels. Nem lehet, hogy jobban terhelik a kártyát? Esetleg processzorral nem tudsz stremelni? Mert lehet az megoldaná.
Első körben ezek jutottak eszembe.

Ahol látod, hogy 3 négyzet van bepipálva, az a videó fájlra való rögzítés, nem streamelés.
Streamelésnél 1 hangsáv van bepipálva.

Hőmérségletet nem néztem még meg de akkor madj rákukkantok! De akkor az más játékoknál is jelentkezne nem? Nem csak egy kettőnél.Vagy rosszul gondolom?

Szerintem lehetséges mivel egy RDR2 illetve a Kiberugrás is szívja a gép erejét, míg a lol, és a forti nem nagy gépzabáló.

Ja látom az a rögzítésre vonatkozok nem néztem meg eléggé a képet.
Azért írtam a hőmérsékletet meg a gép terhelését is nézd meg közben mert a játékok a videókártyát terhelik nagyon nem a processzort főleg a mai játékok.
Azért írtam a procira kellene vinni a terhet ha megoldható. Mert ha a proci nem birja 80-100% -nál már viszont biztos hang problémák lesznek.

És a VAlheim is ez a kategoria lenne hogy még early acces verzióba is ennyit enne a gépből?

1 Like

Kipróbálom akkor hogy ezeket majd procirol streamelem és meglátjuk hátha! Cybernál nemtudtam sajnos tesztelni mert ott az akadás is tré volt sajnos mind két verzióban! Sajnos most meloznom kell egy pár napot de kipróbálom mindenféleképpen a hőmérséglet megnézését is meg akkor hogy ezeket prociról! Hátha segít!Ha nem akkor ugyis írok még mert kurva idegesítő és más streamerek meg simán játszanak! :smiley: tehát tuti nálam vana hiba valahol! :slight_smile: Köszönöm azért addig is a segítséget! :slight_smile: