Twitch/Streamlabs OBS ingame layout?


#1

Sziasztok.
Streamlabs OBS segítségével streamelek twitch-re. Hogy lássam az aktuális nézőszámot és a chatet, a telefonomon megy a saját streamem. Ez viszont brutál eszi az aksimat, második monitorom pedig nincs, illetve nem is áldoznék most rá.

Az érdekelne, van-e arra lehetőség, hogy ha más, a streamen megjelenített layoutokat nem is, legalább az aktuális nézőszámot és a chatet lássam a saját monitoromon a játék fölött?


#2

Kérdés hogy olvasod a chatet? Ha nem olvasod, akkor hogy kommunikálsz a közönségeddel?

20 körül kapsz használtan már erre elég monitorokat, szerintem ha valaki normálisan akar streamelni, a 2 monitor setup a minimum.


#3

Öhm… Fali aljzatba bedugás?


#4

Jelenleg a telón olvasom a chatet, és egyenlőre a komoly 1-2 fős nézőközönségemmel sajnos nem sokat kell kommunikálni, nyilván a jövőre való bizakodó tekintettel szeretném már most orvosolni ezt a kis problémámat.


#5

Nyilván az van ha nincs más, vagy rátöltök stream előtt kicsit, de azért csóró telefonnak sem mindegy hogy napi egyszer vagy kétszer töltöm, plusz egyszerűbb is volna. Na meg nem lenne minden streamen plusz egy fake néző aki én vagyok :grin:


#6

#7

Ezt elvileg beállítottam. Magán a streamen látszik is. De én mikor játszok nem látom.


#8

Vegyél egy monitort. 20k-ért már utánnad dobnak egy 27" full hd-t használtba. Célnak megfelel.
Ha költeni nem akarsz rá akkor még most döntsd el, hogy akarod-e csinálni vagy sem. Nem olcsó mulatság egy normális streamer setup.


#9

Tisztában vagyok vele. Ördögi kör. Mert lehet nem kíváncsi rám a lőtéri sánta kutya se, és amíg ezt nem tudom, nem szeretnék nagyon belemerülni anyagilag. De közben lehet pont az amatőrség, és az amatőr setup a történet gyilkosa.


#10

Egy második monitor sose árt. Max eladod ha nem jön be. Kb ez a legolcsóbb befektetés.