Twitch Videó feltöltés

Sziasztok srácok lányok !

Csináltam egy csatornát Twitchen és elkezdtem Streamelni is de arra sehogy sem sikerült rájönnöm hogyan tudom feltölteni a már lezajlott streameket. Felveszi automatikusan a twitch vagy nekem kéne felvenni más programmal és utána feltölteni? Segítsetek légyszives Előre is köszönöm :smiley:

Be kell állítani az automatikus feltöltést.

hol tudom én ezt beállítani?

Irányítópult/Beállítások
Ha jól tudom itt, de valahol a Fórumon már előkerült, csak most nem tudom hol. De vannak streamerek köztünk ők majd megerősítik ezt neked. :wink:

1 Like

Ilyet találtam hogy “korábbi közvetítések tárolás” ezt kipipáltam elvileg ez kéne akkor legyen

Igen én arra gondoltam. A leírás alapján ez tárolja a már közvetített streameket egy bizonyos ideig, utána törlésre kerülnek. Ha továbbra is fent szeretnéd tartani akkor fel kell töltened és úgy fennmarad.

@SalaysHUN Helyes volt az infóm? :slight_smile:

1 Like

Külön felölteni @VizesNinjonKovacs screenshotján látható Videókezelő --> Feltöltések menüpont alatt tudsz. Amúgy igen, ha bepipáltad az eltárolást, megmaradnak a régebbi streamek, de érdemes leszedni őket (én szoktam).

1 Like

Rendben, köszi a kiegészítést @SalaysHUN :wink:

@denieldean Ha további streamelési beállításokra leszel majd kíváncsi, akkor ebben a topicban tedd majd fel a kérdést, itt hozzáértőktől kaphatsz majd gyors választ.

1 Like

@VizesNinjonKovacs @SalaysHUN
Köszönöm a segítséget holnap kiderül hogy jó lesz-e így. :smiley:

2 Likes

Ha jól látom megoldódott. Sok sikert a továbbiakban! :wink:

köszönöm

1 Like