Twitch Vodafone probléma

Üdv, az alábbiakban kérnék segítséget:

Az utóbbi 1 hónapban a twitch egyszerűen véletlenszerűen bedönti a bitrate-eket a közvetítésekben. Először aszt hittem nálam van a hiba, független, hogy amúgy a netemmel nincsen gond. Majd azt hittem magánál a netszolgáltatónál van a gond, és ott is minden megtörtént, ami ezt a problémát javíthatná (nagyobb net, modem csere) de ez sem javította meg a gondot. Itt mindenképp megjegyezném, hogy konzolról streamelek, így nem is a gyenge gép okozza a problémát.

Aztán ahogy az elmúlt héten nézegettem több más közvetítőt ott is panaszkodtak hirtelen bitráta lezuhanásokról, főleg ezen a héten. bobbynehastreamel volt aki el is mondta, hogy ez a hiba csak a twitch nél áll fent nála, és youtube-al semmi gond nincs. Ezt én is leteszteltem, és egy bitrate összeomlás után, újra benyomtam de youtube-al, ahol semmi gond nem volt 1 órán keresztül. Aztán visszanéztem twitchre ahol 5 perc után megint jött a már egyre gyakrabban dobott hibaüzenet, hogy a net minősége túl gyenge,és ilyenkor nem ad képet sem. A hétvégén ez már továbblépett annyira, hogy egyszerűen el sem indul maga a stream twitchen kersztül néha, és teljesen véletlenszerű, hogy éppen hogyan dönt. És a youtube továbbra is jól működik.

Próbáltam utána kersni, hogy mi lehet emögött és eljutottam egészen eddig a német reddict postig ahol ugyan ez a probléma van (vodafone twitch kapcsolat közti hiba miatti bitrate bezuhanás).

Hasonló kisebb megkereséseket találtam még ezzel kapcsolatban, de konkrét megoldás sehol nem látható. bennem az is felmerült, hogy a twitch feltörése után átállítottak valamit, amire a vodafone nem reagált megfelelően, és emiatt pár ember a szervezeket csak nagyon nehezen találja meg. De ez csak egy teória a részemről.

Van bárkinek ötlete vagy javaslata, mert a saját részemről mindent kimerítettem.

Köszönöm!