TheVR Fórum

Új app - Vállalkozás indításával kapcsolatos vélemények felmérése

Sziasztok! :slightly_smiling_face:

Egy iskolai feladathoz vállalatot kellett alapítanom. Annak online megjelenését alakítgatom jelenleg. Az eheti feladatom pedig az érdekeltség felmérése. Lehetett meglévő ötlet alapján illetve új alapján is létrehozni a vállalatot, tehát nem probléma ha már létező appról beszélünk.
Az applikációm a következő:

Akár egyedül utazol, vagy társaságban ez az alkalmazás egy nagyon jó mód arra, hogy találj magad mellé pár új barátot, ismeretségeket szerezz. Kérdezz a közös fórumon valamit, vagy csak nézegesd a profilokat és írj valakinek, hogy benne lenne-e egy sörben, egy kis hegymászásban, vagy csak kérd meg az egyik helyit, hogy mutasson meg pár ottani látványosságot.

Az alkalmazás az utazásokat, nyaralásokat akarja élvezetesebbé, emlékezetesebbé tenni. Ugyanis nem odavalósiként nem fogsz tudni minden egyes látványosságot megnézni, minden kis érdekességet megfigyelni. Erre megoldás ez az applikáció, ahol a Tinder alapelvei alapján össze „matchelsz” egy személlyel, közös megegyezés után. Ez lehet egy helyi lakos, egy ugyanígy utazni vágyó személy, vagy társaság. Az applikáció nem társkeresésre fókuszál. Különböző ismérveknek kell mind a két félnek megfelelnie ahhoz, hogy együtt tölthessék el a nyaralást. Az időintervallumot a felek egyeztetnék le, legyen szó egy vacsoráról, egy buliról, egy egész hetes kiruccanásról vagy egy közös múzeumlátogatásról.

Az applikáció lényege a közös időtöltés, barátságok születése és örökké tartó élmények megszerzése. Érdekelne titeket egy ilyen applikáció? A jelenlegi helyzet miatt tudom, nehéz elképzelni azt, hogy valaha is utazásra kerül megint a szó, de kérlek benneteket segítsetek egy-egy hozzászólással.

Köszönettel,
egy Egyetemista

4 Likes

Csak a magam nevében tudok nyilatkozni: én nem használnám.

Ahogy egyébként a tindert sem használom, de úgy hallottam nem működik túl jól semmilyen tekintetben, egy rosszul működő dolgot másolni meg nem túl jó ötlet.

1 Like

Elég érdekes és hasznos.
Üdv az erdei szatír :smiley:

De most viccet félretéve. Tényleg az.
Főként egyedüli túrázóknál és olyan országba, ahol nem beszéled a nyelvet (mert nem mindenhol beszélnek angolul) lenne hasznos.
Viszont a fenti poén mutatja az árny oldalát. Ha elvisznek erdőbe a májadért az nem happy. De mindennek két éle van :slight_smile:

1 Like

Én idegennel nem utaznék, de ha elmentem valahova, ott szívesen venném helyiek segítségét. Ez lehet akár pár sor váltása üzenetben, de akár “idegenvezetés” is. Sőt, szívesen segítenék ugyanilyen módon - bizonyos mértékig - az ide látogatóknak.

1 Like

Valamilyen módon erre jó a tripadvisor és társai

1 Like